• - Puhelintorille voi tehd√§ ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekister√∂itymisest√§

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, p√§ivit√§ viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. √Ąl√§ lis√§√§ MYYTY-huomautusta uutena viestin√§, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta p√§√§see muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yl√§palkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: √Ąlk√§√§ laittako viestiketjuun "Ostettu" viestej√§. T√§m√§ my√∂s nostaa turhaan ketjua yl√∂sp√§in.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, √§l√§ poista viestin sis√§lt√∂√§. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. √Ąl√§ poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siit√§ k√§visi ilmi, mit√§ on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - √Ąl√§ laita ilmoituksiin viesti√§ jossa ilmoitat l√§hett√§neesi yksityisviestin tai s√§hk√∂postiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyll√§ ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty DJI Mavic Mini fly more combo

Tila
Ei auki vastauksille.

pume

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
110   0   0
Liittynyt
8.4.2005
Viestit
4325
Reaktiopisteet
3048
Puhelinmalli
S20 Ultra
T√§llainenkin tuli ostettua, mutta Air 2 on itselle parempi, niin joutaa pois seuraavalle innokkaalle ūüėä
Mukaan tulee kaikki, mitä pakettiin kuuluu, kuitti (ostopvm 11.5.2020) ja melkein vuodeksi DJI:n care refresh -vakuutus, joka korvaa hajonneen dronen 2 kertaa pienellä omavastuulla.
Posti kuljettaa rahojen näkyessä tililläni, mutta nouto luonnollisesti paras, jolloin testauskin onnistuu ennen ostopäätöstä näppärästi.
HP 400e ja sijainti Varkaus.
 

Liitteet

Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom