Mobiili.fi DJI esitteli uuden pienemmän 4K-dronen – kulkee silti yli 60 km/h

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  DJI:n uusi Mavic Pro -drone.


  DJI on esitellyt uuden drone-lennokin, jonka erikoisuus on aiempaa pienempi koko.

  Mavic Pro -niminen drone kuvaa 4K-tarkkuuden videota. Sen akku kestää lentämistä lähes puoli tuntia täydellä latauksella. Pienen kokonsa Mavic Pro saavuttaa kiinni taitettavilla roottoreillaan.

  Kamera Mavic Prossa on sama kuin DJI:n Phantom 4:ssä. 4K-tarkkuudella videokuvaus onnistuu 30 kuvaa sekunnissa sekä Full HD -tarkkuudella 96 kuvaa sekunnissa. Live-lähetys onnistuu Full HD-tarkkuudella jopa 7 kilometrin päästä ohjaimesta. Lisäksi kameralla voi ottaa 12 megapikselin kuvia. Phantomin 94 asteen kameraan nähden Mavic Prossa näkymä on kapeampi, 78 astetta.

  Mavic Prolla on kokoa ja painoa noin puolet DJI:n Phantomeihin verrattuna.

  Myös ohjainta on itse dronen tapaan pienennetty. Lisäksi uutta Mavic Prossa on myös eleohjaus eli dronen edessä esimerkiksi käsiään heiluttamalla voi sitä myös ohjata, esimerkiksi ottamaan kuvan.

  Lentämisestä Mavic Prolla on pyritty tekemään helpompaa. Myös Mavic Pro sisältää automaattisen nousun ja laskeutumisen, kotisijaintiin paluun sekä anturit, joiden perusteella sen pitäisi välttää törmäykset. Mavic Pron huippunopeus on yli 60 kilometriä tunnissa. Lentoaikaa luvataan 27 minuuttia täydellä latauksella.
  DJI Mavic Pro on tulossa markkinoille lokakuun aikana 999 dollarin hintaan. Ilman ohjainta sen voi ostaa 749 dollarilla, jolloin dronen ohjaus onnistuu vain älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella.

  Myös kameroistaan tunnettu GoPro julkisti hiljattain oman drone-lennokkinsa, jonka roottorit ovat myös kasaan taitettavissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju