Mobiili.fi DisplayMate: Samsung Galaxy S7:ssä markkinoiden paras näyttö

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Ei ole suurikaan yllätys, että DisplayMate kehuu Samsungin uutuuksien, Galaxy S7:n ja S7 edgen, näyttöjä markkinoiden parhaiksi älypuhelinnäytöiksi. Viime vuonna saman tittelin veivät nimiinsä Galaxy S6 ja Note 5, ja Samsung on edelleen kehittänyt AMOLED-näyttöjään, ansaiten jälleen kärkisijan.

  DisplayMaten mukaan huomattavimpia parannuksia jo ennestään erinomaisiin Samsungin AMOLED-näyttöihin ovat lisääntynyt kirkkaus ja parempi luettavuus kirkkaassa valaistuksessa, esimerkiksi auringonpaisteessa. Galaxy S7:n näytön suurin kirkkaus ylittää S6:n kirkkauden noin 24 prosentilla. Lisäksi huomionarvoista on, että S7:n näyttö kykenee myös todella pieneen kirkkauteen, mikä säästää silmiä esimerkiksi iltahämärissä puhelinta katsellessa.

  Yksi Galaxy S7:n ja S7 edgen uusista ominaisuuksia on aiempaa älykkäämpi automaattinen kirkkaudensäätö. Kun yleensä älypuhelimissa näytön kirkkaus säätyy eri valaistuksissa tiettyjen ennalta asetettujen arvojen mukaan, oppivat Samsungin mallit käyttäjän mieltymykset eri valaistustilanteissa ja osaavat näin jatkossa säätää kirkkauden paremmin automaattisesti.

  Lisääntynyt maksimikirkkaus tarkoittaa, että Galaxy S7 -mallien näytöt ovat entistäkin paremmin luettavissa kirkkaassa auringonvalossa. Lisäksi DisplayMate mainitsee Samsungin käyttämien OLED-näyttöjen vahvuudeksi sen, että niitä voi katsella myös polarisoiduilla aurinkolaseilla ilman värivääristymiä, Tämä ei LCD-näytöillä yleensä onnistu.

  DisplayMate mainitsee myös Galaxy S7 -mallien erinomaisen ja eri tilanteisiin muutettavan väritoiston. Perustilassa Galaxy S7:n näytöllä on käytössä 100 prosenttia sRGB-väriavaruudesta, mutta AMOLED Photo -tilassa laite näyttää melko tarkasti Adobe RGB -väriavaruuden, mistä on hyötyä esimerkiksi valokuvia käsitellessä. Adobe RGB on noin 17 prosenttia sRGB:tä laajempi. Lisäksi ympäristön valaistuksen mukaan säätyvässä Adaptive Display -tilassa Galaxy S7:n näyttö voi näyttää jopa 131 prosenttia sRGB-väriavaruudesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju