Mobiili.fi Disney-piirtäjät testasivat iPad Prota – positiivinen käyttökokemus nähtävissä videoilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPad Pro


  Disney-taiteilijat saivat mahdollisuuden testata Applen uutta iPad Pro -tablettia ja Pencil-kynää. Tuloksena oli luonnollisesti lukuisia piirroksia ja huomioita laitteen käytöstä.

  9To5Macin mukaan Disney-tiimi testasi iPad Prota piirtämällä monia tuttuja animaatiohahmoja. Mukaan mahtuivat esimerkiksi Disney-ikoni Mikki Hiiri ja suositun Frozen-elokuvan Olaf.

  Lisäksi tiimiliset piirsivät nopeahkoja karikatyyrejä toisistaan. iPad Prota ja piirtotapahtumia pääsee tarkkailemaan esimerkiksi Jeff Ranjon Periscope-kanavalla, jossa hän jakoi sekä oman piirroksensa Jeremy Spearsista että Spearsin piirroksen Ranjosta.

  iPad Pro tuntui saavan ammattilaisilta paljon kehuja. Taiteilijat pitivät muun muassa laitteen kosketusherkkyydestä ja kämmenen hylkimisestä. Molemmat näistä ovat luonnollisesti hyvin kriittisiä ominaisuuksia kosketusnäytöllä piirtämiseen ja kirjoittamiseen.

  iPad Pro julkistettiin syyskuun alussa. 12,9-tuumainen tehotabletti saapuu ensimmäisille markkinoille marraskuussa. Hinnat alkavat 799 dollarista. Erikseen myytävä Apple Pencil -kynä taas maksaa 99 dollaria.

  [​IMG]
  Disney-taiteilijat iPad Pron kimpussa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju