• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Digikamera, Olympus SP-560uz 18X ZOOM, laukku, 2gb kortti, sonyn pikalaturi.

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.2.2005
Viestit
198
Reaktiopisteet
0
http://www.vilkutin.1g.fi/kuvat/Myyn...s+SP-560uz.JPG

Alkuperäisessä myyntipakkauksessaan,

Mukana suomenkielinen ohjekirja, olympuksen jotain cd levyjä, joku kuvankäsittely ainakin?
Piuha mikä käy kameraan rca liittimiä toisessa päässä, kuvien siirtoon USB piuha.
Laukku kokenut kovia, mutta suojaa itse kameran vielä täysin.

Kamera on kunnoltaan ei priima, koska on pölyinen mutta vähintään hyvä. Ei pudotettu eikä naarmutettu. Näytössä invisible shieldin suojakalvo.

Kamera toimii 4AA paristolla/akulla, mukana hyvät sonyn 2500milliamppeeriset akut, ja niille pikalaturi. (n.10min)


Vaihdossa voin harkita jotain kivaa...

hp. 200€ / TARJOUS sis. kulut, jos hinta on paha, tarjoa sopivaa summaa.
YHTEYDEN OTOT MIELUITEN MAILIIN, vilkutin@hotmail.com
Lahdessa.
 

Qwertyi

Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016
Palaute - 100%
30   0   0
Liittynyt
7.12.2005
Viestit
37866
Reaktiopisteet
17563
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e + Note 8
404: Osoitetta ei löytynyt!

Hakemaanne osoitetta ei löytynyt palvelimelta. Olkaa hyvä ja tarkistakaa että osoite on kirjoitettu oikein. Jos seurasitte linkkiä on mahdollista että se ei ole ajantasalla.
 

kimmo

Punainen matto, kiitos.
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
25.1.2010
Viestit
5385
Reaktiopisteet
996
Puhelinmalli
Huawei P20 Pro
Mä voin korjata sen.
Paketti.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.2.2005
Viestit
198
Reaktiopisteet
0
tästä on se 150€ tarjottu, jos ei parempia tarjouksia tule niin menee sillä.
 
Top Bottom