Mobiili.fi Deutsche Bank: iPhone 7:n mukana kuulokesovitin, ei Lightning-kuulokkeita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2164
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tietokonemallinnus mahdollisesta tulevasta iPhonesta.


  Deutsche Bankin analyytikot ovat esittäneet omat, alihankkijoilta kalasteltuihin tietoihin pohjautuvat arvionsa siitä, minkälainen Applen ensi syksynä esiteltävä iPhone tulee olemaan.

  Arvioista uutisoineen Business Insiderin mukaan näyttää siltä, että Apple on ottamassa ison riskin tulevan iPhonensa kanssa. Applen laitteiden myynti on kääntynyt laskuun, mutta ensi syksyn iPhone tulee uudistumaan ulkoisesti hyvin vähän aiemmista iPhone 6- ja 6s -malleista, kun yhtiö on vaihtamassa kahden vuoden uudistussyklistä kolmen vuoden sykliin. Eräänkin tutkimuksen mukaan vain yhdeksän prosenttia iPhone-omistajista aikoo vaihtaa uuteen iPhoneen tänä vuonna, mikäli iPhonen design on säilymässä ennallaan.

  Deutsche Bankin mukaan Apple saattaa varautua heikentyneeseen kysyntään aiempaa pienemmillä tuotantomäärillä, mutta analyytikkojen mukaan on kuitenkin epätodennäköistä, että Apple toistaisi virhettä, eli iPhone 6s:n odotettua heikommista myyntiluvuista ei kannata vetää liikaa johtopäätöksiä.

  Deutsche Bankin ennusteet tulevan iPhonen ominaisuuksista vastaavat paljon aiempia huhuja ja raportteja. Ennusteiden mukaan perusmalli iPhonesta saisi optisella kuvanvakaimella varustetun, aiempaa paremman kameran, kun taas Plus-malli saisi kaksoiskameran sekä kolmen gigatavun RAM-muistin. Odotettavissa on myös aiempaa parempi äänentoisto sekä mahdollisesti stereokaiuttimet, vedenkestävä rakenne, uusi värivaihtoehto sekä uusittu kotinäppäin. Analyytikkojen mukaan uusi kotinäppäin vastaisi MacBook-tietokoneissa käytettyä Force Touch -ohjauslevyä, joka simuloi fyysistä painallusta moottoreiden avulla.

  Lisäksi Deutsche Bankin ennuste vahvistaa lukuisia huhuja, joiden mukaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää ei iPhonessa enää olisi. Sen sijaan kuulokkeet yhdistettäisiin digitaalisen Lightning-liitännän kautta, ja Apple toimittaisi puhelimen mukana erillisen adapterin, jolla voisi käyttää perinteisiä analogisia kuulokkeita. 9to5Mac-sivuston toimittaja Ben Lovejoyn mukaan tämä tosin kuulostaa oudolta ratkaisulta, sillä näin Apple ikään kuin myöntäisi, ettei maailma ole vielä valmis luopumaan analogisista kuulokkeista. Sen sijaan yhtiö varmasti päätyisi myymään adapteria erillisenä lisävarusteena.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju