Desire ongelmia

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja muumi, 1/10/10.

 1. muumi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/5/04
  Viestit:
  365
  Tykkäykset:
  19
  3kk vanhassa Desiressäni on ilmennyt ajoittaista Home- ja Back-napin jumittamista. Eli jossain vaiheessa nämä napit eivät vain yksinkertaisesti toimi. Sovelluksista tai asetuksista ei pääse taaksepäin, ei edelliseen ruutuun eikä pääruutuun (aloitussivulle). Esim. Phonesta ei pääse pois, ei Messageista, ei mistään.. Ainoa ratkaisu on ollut laittaa virta pois, ja käynnistää uudelleen.

  Eilen laite äityi ihan mahdottomaksi, eikä lähtenyt edes käyntiin. Tai lähti, mutta jumitti reboottaamaan itsensä 30-40 sek välein. Lopulta tilanteeseen auttoi factory reset, minkä jälkeen suostui käynnistymään mutta Home/back-nappuloiden ongelma jatkui.

  Tänään olin jo kiikuttamassa laitetta huoltoon, kunnes yllättäen toimikin ongelmitta. Sain asennettua softat takaisin resetin jälkeen, mutta sitten taas alkoi Home/back-pätkiminen. Lopulta keksin että ylikuumeneminen saattaa olla syynä. Laite ulos ikkunalaudalle raikkaaseen syyssäähän niin johan helpotti. Muutaman kerran olen nyt kokeillut, aina kun Home/back-nappulat on jumittanu, on muutaman minuutin viilennys auttanut asiaan. Lataaminen läppäristä USB-piuhan kautta tuntuu saavan Desiren jumitilaan hetkessä.

  Paskanahan tuo on, ja huoltoon pitää pian viedä. Ihmettelen vaan tällaista omituista ongelmaa, mikä ei ole tullut millään foorumilla vastaan. Vaan onko kellään ollut mitään vastaavaa? Home ja Back nappuloiden toimimattomuutta lukuunottamatta Desire tuntuu muuten pelittävän normaalisti. Mutta ihan kelvottomaksihan tämä luurin tekee.
   
 2. *BLUESTAR*

  *BLUESTAR*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/4/07
  Viestit:
  209
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC DESIRE+SAUNALAHTI NOPSA
  Desiren sai juntturaan hyvin mainitsemaasi ilmiöön ainakin vielä 2.1 romilla:

  1.) kun olet normisti heitellyt omat widgetit näytöille haluamallasi tavalla ja tallentanut tämän omat näkymät osioon jollakin nimellä vaikkapa *teema*

  2.) ja taas jossakin vaiheessa poistit jonkun näistä widgeteistä tai muuten muokkasit näkymään ja olitkin poistanut laitteesta ohjelmia joiden kuvakkeet oli tuossa tallenetussa *teemassa* ja kun yritit silloin palautusta ja käyttää tuota puhelin meni kivasti sekaisin ja jäi looppiin bootissa.

  Itse en löytänyt muuta ratkaisua silloin kuin tehdasresetin..

  en ole varma toiko froyo korjauksen tuohon..

  En usko että siinä home/back-napissa mitään vikaa on. Vika löytyy lähinnä ennemmin muistipuolelta ,tai taustalla pyörivästä softasta kuten joku task killeri joka bugaa järjestelmän omia ohjelmia taustalla,tai jostakin muusta hätäsesti koodatusta sovelluksesta taustalla.
   
 3. muumi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/5/04
  Viestit:
  365
  Tykkäykset:
  19
  Juu, ilman muuta on softavika, eikä mikään fyysinen jumitus noissa kahdessa nappulassa. En olekaan enää yhtään varma että ongelma liittyy kuumenemiseen. Sama vika on ilmennyt myös suht viileässä laitteessa aika pian käynnistämisen (ja pitkän kiinniolon) jälkeen.

  Widgettejä en ole muokannut enää pitkään aikaan, ja ongelma tuntuu vain pahentuneen uuden Froyon myötä.

  Nyt laite on ollut huollossa jo kohta pari viikkoa. Saa nähdä tekevätkö mitään. Epäilen..
   
 4. terhaap Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  19/12/10
  Viestit:
  74
  Tykkäykset:
  0
  Mielenkiintosta ongelmaa mullakin. Puhelin on ollut nyt minulla noin 1,5 viikkoa ja alusta asti aika satunnaisesti boottaillut itseään. Nyt sitten meinaa mennä aika hervottomaksi. Flikie Hd:ta selatessa hetken kerkee taustoja katsella niin auttamatta aina buuttaa. Sama on nettiä selatessa. Olen jotenkin itsekkin vian todennut johtuvan lämmöistä kun välillä nettiä surffatessa saattaa tehdä 5 kertaa putkeen tuon homman ja välissä kerennyt vajaa 5 minuuttia selainta käyttää. Puhelimessa on käytössä uusin virallinen päivitys.
  Akun lämpöjä seuraillut mutta ei ne normaalisti yli 35 asteen nouse. Että voiko tuossa lämpötilassa vielä aiheuttaa buuttia?

  Nyt meinasin kokeilla factory resettiä minkä en kyllä usko asiaan millään tapaa auttavan. Huoltoon on kai luuri laitettava mutta kuten tuolla edellisessä on mainittu niin tympii vähän laittaa luuria huoltoonkin jos automaattisesti on siellä ainakin sen pari viikkoa.
   
 5. gerberr

  Palaute - 100%
  0   0   1

  Liittynyt:
  10/1/10
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  JA laitteen hinta olikaan??? :DD
   
 6. terhaap Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  19/12/10
  Viestit:
  74
  Tykkäykset:
  0
  Sano elä muuta. Onneks tää on nettikaupasta tilattu että jos tässä maanantaina ei jotain ala selviämään kun pääsee ottamaan yhteyttä johonkin huoltoon niin luuri lähtee takaisin myyjälle.
   

Jaa tämä viestiketju