Mobiili.fi Delliltä uusi Windows 10 -tabletti – tällainen on Venue 8 Pro

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Dell Venue 8 Pro


  Yhdysvaltalainen tietokonevalmistaja Dell on julkaissut uuden kahdeksantuumaisen tablettinsa. Windows 10 -käyttöjärjestelmällä toimiva Venue 8 Pro parantaa monella osa-alueella edeltäjäänsä nähden. Dell toi tabletin myyntiin omaan verkkokauppaansa, mutta sen saanee hankittua eri reittejä pitkin myös Suomeen. Asiasta uutisoi muun muassa GSMArena.

  Uudessa Dell Venue 8 Prossa on kahdeksantuumainen kosketusnäyttö, jonka kuvasuhde on 16:10. Näytön tarkkuus on 1920×1200 pikseliä. Tabletin nopeudesta huolehtiin Intelin valmistama Atom x5-Z8500 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on mukavat neljä gigatavua RAM-käyttömuistia.

  Vaikka tabletit eivät ole ihmisten ensisijaisia kuvausvälineitä, voi Venue 8 Prolla napsia kuvia viiden megapikselin takakameralla tai kahden megapikselin etukameralla. 64 gigatavun tallennustilaa voi laajentaa muistikortin avulla. Yhteyksien puolella laite tukee muun muassa Wi-FI 802.11ac -yhteyksiä Miracastin kera ja Bluetooth 4.0:aa. Tabletissa on täysikokoinen USB 3.0 Type-C -portti ja yksi paikka microSIMille.

  Dell myy tabletin kylkeen myös Stylus-kosketusnäyttökynää, joka maksaa 50 dollaria eli noin 45 euroa. Itse Venue 8 Pro -tabletti maksaa tällä hetkellä 449 dollaria, joka vastaa reilua 410 euroa.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju