Datakaapeli & samsunging oma video- ja mp3player

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Eeva, 20/12/05.

 1. Eeva

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/05
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Olisin kysymys samsung e530:n musiikki- ja videotoiminnoista. Olen siirtänyt jo jonkin aikaa musiikkia koneelta luurini, ja yleensä kaikki menee hienosti. Joskus joidenkin tiettyjen tiedostojen kohdalla mp3 -soitin antaa virhesanoman "Mediaa ei tueta" vaikka tiedosto onkin mp3 -formaattia. Onkohan kenelläkää samanlaisia kokemuksia?

  Toiseksi, tänään yritin ensi kertaa siirtää video -tiedostoja samppaan datakaapelin avulla. Ensinnäkin tiedostojenhan pitää olla mp4 -formaattia, jotta sampan oma playeri toistaa niitä.. joten jouduin "convertoimaan" tiedostot mp4 -muotoon. Toiseksi, kun yritin toistaa videoita luurissani pompahti esiin sama virheviesti "Mediaa ei tueta". Kokeilin varmuuden vuoksi monia eri videoita, ja vielä videoiden toistoa datakaapelin mukana tulleella mp4 -soittimella koneellani. Koneella videot toimivat loistavasti, mutta luurissa ne eivät suostuneet toimimaan.

  Jotenka, olenkohan tehnyt jotain väärää ja jos olen niin mitä. Ja tietenkin olisi kiinnostavaa kuulla muiden kokemuksia e530 viihdepuolesta.
   

Jaa tämä viestiketju