D1-ajokortin hinta?

Keskustelu osiossa 'Liikenne', aloittaja Simpp4, 23/9/07.

 1. Simpp4

  Simpp4 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/04
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone 6s Rose Gold
  Onko kellään tietoa missä hintaluokassa hinnat pyörii?

  Elikkä pienoislinja-auton kortti kyseessä...

  //SW
   
 2. Simpp4

  Simpp4 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/04
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone 6s Rose Gold
  Herrajestas, taitaapi se työpaikka jäädä ottamatta... :S
  Tosin työnantajan autoa saisin käyttää,eli saisi todennäköisesti ainakin 250-350e pois tuosta?

  //SW
   
 3. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16581
  Tykkäykset:
  4817
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Kannattaa kuvaannollisesti "kiristää" uusi työnantaja maksamaan tuo kokonaisuudessaan. Todella usein nuo sen maksavat mutta vaativat sitten ehkä vuoden sitoumuksen olla varmasti työsuhteessa.
   
 4. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Samantien iso D, ei se siihen paljon enempää maksa, jos vaan työnantajalla on isoja busseja/saat jostain sellasen lainaan. En oo koskaan ite bussia ajanu, mut ei ne kai kovin vaikeita voi olla. Peilit siinä on samalla tavalla kun täysperässä ja silti se liikkuu eteen ja taakse. Mut pistä työnantaja maksamaan, jos se ei sua tarvii se ei sitä maksa, jos se sua tarvii se maksaa sun kortin korotuksenkin.

  Mut älä mee ajaa kaupungin linjaliikennettä, saman kaupungin sisällä pyöritään samalla autolla ympyrää ja asiakkaat on vi**uuntuneita. Jonkun ajan päästä saisin kai suorittaa inssillä ja autolla D kortin, mut bussia en tuu ajamaan piste.
   
 5. SilentPoet

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  267
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Corby Pro & Elisa
  D-kortin saaminen vaan on aika työn ja tuskan takana, kun siihen tarvitaan joko koulutus aikuiskoulutuskeskuksessa tai vast. joka kestää ainakin puolisen vuotta ellei enemmänkin ja toinen vaihtoehto taisi olla vähintään vuoden työkokemus yli 12t kuorma-autolla+ jonkinlainen kurssi, eli taitaa tuo d1 irrota paljon helpommin
   
 6. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Mut miks et mee jonnekkin jolla saat sen ajokokemuksen yli 12t kuorma-autolla? Sen voin sanoo en oo koskaan bussia ajanu, joten työstä en periaatteessa tiedä. Mut mitä olen soraa ajanu siinä kans istutaan koko päivä autossa ajetaan vaan, itte ainakin kyrpiintysin siihen hommaan oikeen kunnolla, yksi syy oli et istuu vaan autossa ja ajaa edes takas. Nyt olen paljon tyytyväisempi nykyseen hommaan vaikka yöllä lähden. Ajan jakelu hommia, veturiin+kärryyn tavarat, niillä sit jonnekkin päin eteläsuomea. Muutama paikka voi olla matkan varrella suurin osa on isommas kaupungis. Osan paikoista voi jakaa sitten kärrystä osan pelkästään veturista. Täs on sit ajohomma+asiakaspalvelu+sitten muutakin kun ajamista mm. auton täyttöä,purkua, lavojen vetoa, monta eri paikkaa/kaupunkia. Ei oo ihan pelkkää ajamista se on kyllästyttävää/pitkästyttävää. Mut valinta on sun suosittelen harkitsemaan kaksikertaa. Alottaa jakohomman vaikka nupilla sit ajaa sen BE CE kortinkin äkkiä ja ajaa kärryperässä. Täysperä on kaikkista kannattavinta ajaa=paras liksa.

  MUISTA ÄLÄ AJA ALLE TESSIN!!
   
 7. SilentPoet

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  267
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Corby Pro & Elisa
  Unohtunut vastata tähän topiciin. Tainnut tulla väärinkäsitys tässä, itse en ole aikeissakaan ajaa d-korttia, ainakaan ihan lähiaikoina. Kuukauden päästä pitäis hommat vaihtua kyllä ja lämpösäädeltyjä kuljetuksia, nimenomaan jakeluautolla olisi tarkoitus alkaa tekemään ja kyllä, aion jossain vaiheessa yhdistelmäkortinkin ajaa, mutta ei ole toisaalta ihan hirveästi mielenkiintoa alkaa töitä tekemään yhdistelmällä vaikka kortti löytyisikin. Itseä vaan ei kauheasti kiinnosta viettää öitään auton ratissa kun voi päiväsaikaan tehdä työt ja mennä kotiin nukkumaan. TESin mukainen palkka+ylityökorvaukset on kyllä sovittuna, eli en todellakaan aio pimeitä ylitöitä tehdä ja tauotkin menee ihan lain mukaan. Olet kyllä aivan oikeassa siinä, että yhdistelmällä sitä rahaa tulisi jonkin verran paremmin, mutta huonot puolet ohittavat omalla kohdalla hyvät
   

Jaa tämä viestiketju