1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Cypertallennus = Videopuhelu streamina nettiin

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja tsbmw, 3/1/07.

 1. tsbmw

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/06
  Viestit:
  146
  Tykkäykset:
  1
  Onko mahdollista N73:n tai E70:n avulla lähettää käytävä videopuhelu reaaliaikaisena nettiin?
  Kyse on ilmeisesti vain S60 3v pohjalle rakennetusta softasta, rautapuolessa ovat kaikki ko. cypertallennukseen tarvittavat ominaisuudet.

  Sovellutuksia tuolle olisi sekä liike-elämässä, että yksityispuolella. Lainsäädäntö kieltää ilmeisesti osan cypertallennuksesta, mutta on ristiriitainen. Tälläkin hetkellä maailmassa on cyperelämää viettäviä ihmisiä = streamina netissä reaaliaikaisena tallentuva henkilön elämä. Siis kaikki mitä ko. ihminen näkee ja toimii näkyy reaaliaikaisena netissä. Oman elämänsä tallentaminen omalle PC:lleen omaan käyttöön on joka tapauksessa sallittua julkisilla alueilla ja julkisissa sisätiloissa?

  Onko videopuhelun itselleen lähettäminen eli mitä kamera näkee ja microfoni kuulee, suora tallennus PC:lle tai esittäminen kotisivuilla mahdollista?
  Onnistuisiko esim. coferenssipuhelun, Messengerin tai VoiP puhelun avulla?
  Sovellusia olisi loputtomiin esim. kamera turvallisuusvalvojana kesämökillä tai lomalla kotiin jätettynä, soittamalla ja automaattivastauksella voisi vilkaista mökille jätetyn kameran avulla onko kaikki kunnossa? Lastenvalvonta, uutisointi ja yleensäkin reaaliaikainen tiedonvälitys!
   
 2. tsbmw

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/06
  Viestit:
  146
  Tykkäykset:
  1
  Edelleen kiinnostaa reaaliaikaisen kuvan ja äänen saaminen puhelimesta nettiin ja erityisesti "ottamalla yhteyttä puhelimeen" tietokoneella?
  Puhelimeen saa yhteyden Web Server ohjelmalla (mahtaako pysyä netissä pitkään), mutta miten streamiin käsiksi?
   
 3. kalamake

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Jos kuvaat videon ja lähetät sen palveluun joka automaattisesti lisää sen sivuilleen. esim. mms tiettyyn mailiosoitteseen joka sitten tekee videon uudelleen pakkauksen oikeaan muotoon ja siirtään se automaattisesti blogiin yms.

  Kuulostaaks oikealta ratkaisulta?
   
 4. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2592
  Tykkäykset:
  314
  Puhelinmalli:
  SGS7
  Nokia taisi jo kuopata koko video sharing toiminnon, koska sille ei löytynyt riittävästi kiinnostusta ja käyttäjiä operaattoreiden puolelta.
   
 5. Dopey

  Dopey

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/05
  Viestit:
  225
  Tykkäykset:
  4
  Lähes tuo on tarjolla palvelussa kyte.tv. Java sovelluksella voi WWW-sivulle tuottaa lähes livenä sisältöä (kuvia voi jakaa livenä, videopätkät pitää kuvata ensin "purkkiin"), johon kaikki katsojat voivat vuorovaikuttaa. Kannattaa kokeilla!
   

Jaa tämä viestiketju