CyanogenModin korvaaja julkaisi ensimmäiset versionsa – Lineage OS nyt saatavilla Nexus...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Mobiili.fi-2017-01-23-kello-14.55.29.png
Suosittu vaihtoehtoinen Android-asennus CyanogenMod tuli joulukuussa tiensä päähän, mutta sen pohjalta syntyi nopeasti uusi Lineage OS. Viime viikolla LineageOS lupaili ensimmäisiä ROM-versioita vielä viikonloppuna, ja lupaus on pidetty. Lineage OS -versio Androidista on nyt tarjolla muutamille puhelinmalleille, ja lisää on tulossa.

Avoimen lähdekoodin pohjalle rakennettu Lineage OS on tällä hetkellä saatavilla Nexus 5X:lle ja 6P:lle, Motorola G4:lle ja G4 Plussalle, Nextbit Robinille ja Xiaomi Redmi 1S:lle. Koontiversioiden numerot vastaavat aiempia CyanogenMod-versioita, eli 14.1 pohjautuu Android 7.1 Nougatiin.

Tarjolla on myös kokeellinen ”experimental”-versio, jonka pitäisi olla asennettavissa aiemmin asennetun CyanogenModin päälle niin, ettei käyttäjän tarvitse poistaa kaikkia laitteen tietoja ja tallennuksia. Tekijät kuitenkin huomauttavat kokeellisuuden tarkoittavan sitä, että huonolla tuurilla laitteen saattaa kuitenkin joutua tyhjentämään.

Tällä hetkellä Lineage OS on siis saatavilla vasta muutamille laitteille, mutta tarkoitus on tuoda se yli 80:lle Android Marshmallow- ja Nougat-yhteensopivalle laitteelle. Oletuksena nämä eivät sisällä roottausta, mutta tulossa on myös erillinen zip-paketti, jolla se onnistuu.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom