1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

CX75 ja minisampo verkkopankki kirjautumisongelma RATKAISTU

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja taski63, 3/10/06.

  1. taski63

    Liittynyt:
    28/7/06
    Viestit:
    20
    Tykkäykset:
    1
    Käytin hakua, mutta en löytänyt apuja vanhoista viesteistä...

    Sampo-pankillahan on minisampo-niminen mobiiliversio verkkopankista, ts. riisuttu kaikesta grafiikasta ja sikäli hyvä puhelinkäyttöön.

    Ongelma tulee vastaan kirjautumisessa. Aloitussivulla syötän normaalisti käyttäjätunnuksen ja salasanan ja valitsen linkin "jatka" - seuraavaksi tulee sivu, jolla lukee "Valitse seuraava linkki jatkaaksesi verkkopalveluun" ja "jatka"-linkki. Kun valitsen ko. linkin, se heittää takaisin palvelun aloitussivulle. Toisin sanoen tunnistautuminen ei ilmeisesti onnistu.

    Käyttäjätunnus ja salasana ovat aivan taatusti oikein ja oikeassa muodossa. Onko kenelläkään kokemusta moisesta, lieneekö asetukset pielessä vai vikaa selaimessa? Voihan se toki olla vain yhteensopivuusongelma pankin palvelun kanssa... Onko joku käyttänyt Siemensillä onnistuneesti Minisampo-palvelua?

    edit: niin, CX75 (sw23)
    edit2: yhteensopivuudesta kysely vetämässä Sammossa
     
  2. MiCO

    MiCO Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    31/3/04
    Viestit:
    1177
    Tykkäykset:
    1
    Onko sinulla sammon sivuilla valittuna kirjautumistavaksi pelkkä asiakasnumero ja tunnusluku, vai lisäksi vielä turvakortin tunnusluku? Kokeile kummallakin tavalla. Mutta kyseessä voi toki olla ettei selaimesi yksinkertaisesti osaa, ainakaan itse en 9210:llä saanut minisampoa koskaan toimimaan.
     
  3. taski63

    Liittynyt:
    28/7/06
    Viestit:
    20
    Tykkäykset:
    1
    Kiitos vinkistä, pitää kokeilla tuota toistakin tapaa kun ehtii. Tällä hetkellä vain as.nro ja tunnusluku.

    edit: Eipä auttanut kirjautumistavan vaihto. Ilmeisesti se ei vaan toimi tuolla selaimella. Katsotaan uudestaan, kun puhelimen malli ja merkki on vaihtunut...
     
  4. taski63

    Liittynyt:
    28/7/06
    Viestit:
    20
    Tykkäykset:
    1
    Itse itselleni vastaten (ja vinkiksi niille, jotka murehtii samaa ongelmaa): uusi selain. MiniOpera laitteeseen vaan, niin jopahan toimii!
     

Jaa tämä viestiketju