CX75 ja minisampo verkkopankki kirjautumisongelma RATKAISTU

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja taski63, 3/10/06.

 1. taski63

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  1
  Käytin hakua, mutta en löytänyt apuja vanhoista viesteistä...

  Sampo-pankillahan on minisampo-niminen mobiiliversio verkkopankista, ts. riisuttu kaikesta grafiikasta ja sikäli hyvä puhelinkäyttöön.

  Ongelma tulee vastaan kirjautumisessa. Aloitussivulla syötän normaalisti käyttäjätunnuksen ja salasanan ja valitsen linkin "jatka" - seuraavaksi tulee sivu, jolla lukee "Valitse seuraava linkki jatkaaksesi verkkopalveluun" ja "jatka"-linkki. Kun valitsen ko. linkin, se heittää takaisin palvelun aloitussivulle. Toisin sanoen tunnistautuminen ei ilmeisesti onnistu.

  Käyttäjätunnus ja salasana ovat aivan taatusti oikein ja oikeassa muodossa. Onko kenelläkään kokemusta moisesta, lieneekö asetukset pielessä vai vikaa selaimessa? Voihan se toki olla vain yhteensopivuusongelma pankin palvelun kanssa... Onko joku käyttänyt Siemensillä onnistuneesti Minisampo-palvelua?

  edit: niin, CX75 (sw23)
  edit2: yhteensopivuudesta kysely vetämässä Sammossa
   
 2. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Onko sinulla sammon sivuilla valittuna kirjautumistavaksi pelkkä asiakasnumero ja tunnusluku, vai lisäksi vielä turvakortin tunnusluku? Kokeile kummallakin tavalla. Mutta kyseessä voi toki olla ettei selaimesi yksinkertaisesti osaa, ainakaan itse en 9210:llä saanut minisampoa koskaan toimimaan.
   
 3. taski63

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  1
  Kiitos vinkistä, pitää kokeilla tuota toistakin tapaa kun ehtii. Tällä hetkellä vain as.nro ja tunnusluku.

  edit: Eipä auttanut kirjautumistavan vaihto. Ilmeisesti se ei vaan toimi tuolla selaimella. Katsotaan uudestaan, kun puhelimen malli ja merkki on vaihtunut...
   
 4. taski63

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  1
  Itse itselleni vastaten (ja vinkiksi niille, jotka murehtii samaa ongelmaa): uusi selain. MiniOpera laitteeseen vaan, niin jopahan toimii!
   

Jaa tämä viestiketju