CX65 softat ei toimi

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja JiiJii, 5/11/04.

 1. JiiJii

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/02
  Viestit:
  100
  Tykkäykset:
  1
  Mikä vikana kun CX65 puhelimessa ei toimi vakio-ohjelmat, photoeditor ja latausapuri? Päivityn juuri vielä puhelimen FW16:lla mutta ei muutosta. Latausapuri vain ilmoittaa "lataus keskeytetty" ja photeditor heittää jonkun virheilmon käynnistyksessä jota ei edes ehdi lukemaan.
   
 2. -VJ- Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  407
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6, iPhone 4S
  Huollossa päivitytin CX65:n. Ensimmäisellä yrityksellä oli yksi ohjelmaosio neljästä mennyt jotenkin pieleen. Puhelin toimi muuten, mutta teemat, latausapuri, sovellukset ja toinen peli eivät toimineet. Uudella ohjelman päivitysversion latauksella ongelmat poistuivat. Huoltomiehen mukaan toisella yrittämällä vain yksi ohjelmaosio päivittyi, muut eivät. Ensimmäisessä päivityksessä oli siis tullut jokin ongelma.

  -VJ-
   
 3. Ludwig

  Ludwig Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/05
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  2
  photoeditor...

  Eipä muuten toimikaan tämä photoeditor...kun nyt vihdoin pääsin puhelimen tutkinnassa kuvien kanssa puljaamiseen, huomasin että samoin ensin alkaa lataan ja sit lopulta heittää pois. (ohj. versio 1.02 LG2 , koko 101808 , 1.1.2004 2:00) Puhelin on ostettu tammikuussa 2005, sw 25. Voiko tässä mulla tosiaan taas olla maanantaikappale??? saax tähän ohjelmaan jotain päivitystä? ei kai vaan "huoltoon" ja kaikki säädöt uusix? ennemmin kyllä deletoin koko p:n...

  Latausapuri näytti toimivan.
  Tuota noin - mitä sillä pitäis tehdä eli saada aikaan? (vrt.: Nipsu:"Ai aurinko --- mihin sitä tarvitaan, -- minun on nälkä.")
   
 4. -VJ- Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  407
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6, iPhone 4S
  Re: photoeditor...

  Kokeilin tuota editoria ensimmäistä kertaa. Kyllä se aukeaa ja avaa otetun kuvankin.

  Lisätiedot - Ominaisuudet kertoo siitä: Versio 2.1.07 LG2, Päiväys 29.10.2004 13:13.
  Puhelimessa SW25

  -VJ-
   
 5. kurja

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on samoihin aikoihin ostettu cx65 samalla fw- versiolla, eikä ne ohjelmat siinäkään toimineet, että samana maanataina valmistettuja kapineita näyttäisivät olevan. Em. ohjelmat sain kuitenkin toimimaan poistamalla ne, ja siirtämällä pc:ltä uudestaan puhelimeen.

  Tuohon siirtoon tarvitset joko datakaapelin tai pc:n jossa on irda, useimmissa läppäreissä infrapuna on.

  Mutta vaikket saisikaan niitä ohjelmia toimimaan niin älä huoli - ei niillä oikein mitään tee. Kuvankäsittely puhelimella on niin hidasta ja hankalaa ettei oikein kannata, paljon helpommalla pääset ja parempaa jälkeä saat aikaiseksi kun siirrät kuvasi tietokoneelle muokattavaksi.Samat ohjelmat, äänet ja sen semmoiset voi latailla ilman latausapuriakin, ja halvemmalla jos latailet prujut netistä tietskarille ja sitten siirtelet siitä puhelimelle =)
   
 6. Ludwig

  Ludwig Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/05
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  2
  Taas kiitos "kurjalle", kyllä olo huojentui! :)

  Siis tajusin, että "roskiin vaan"; samallahan vapautuu muistia muuhun käyttöön --- otaksun??

  Mutta...jos kuitenkin joku haluais (hypoteettisesti!) sen photoedin päivittää, saako sitä jostain netistä suoraan t-koneelle ja siitä sitten puhelimeen - tuntuu "hassulta" vekslata sitä vanhaa versioo eestaas...(irdahan mulla on käytössä); vai pitääkö puhelimella päivittää (siinähän lisätoim:ssahan oli semmonen mahdollisuus) ja saako sieltä sitten uudemman ja maksaako sen haku jotain (esim. puhelinyhteysmaksu tms.); vai onko huolto (takuu!) järkevin (ja kaikki säädöt sitten taas uusix!)
   
 7. kurja

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Eipä kestä :)

  Juu muistia vapautuu sen verran mitä ne ohjelmat vievät, jokunen sata kiloahan se taisi olla.

  Minulla tuo päivittäminen ei käynyt päinsä koska Photoeditori ei suostunut aukeamaan laisinkaan... Päivittäminen suoraan kännystä maksaa toki vähintään sen datasiirtomaksun, operaattorista sitten riippuu mitä se maksaa.

  Se versio minkä sinne tilalle vippasin ei kylläkään ollut se sama alkuperäinen, vaan jokumikälienee englanninkielinen versio minkä netistä nappasin. Minulla on vielä koneella ne tiedostot, jos tahdot kokeilla niin voin lähetellä ne sinulle huomenissa.

  --edit - kerrotaan nyt tässä vielä sekin, että kun mielestäni oli aika perkeleen outoa että luuriin esiasennetut ohjelmat eivät toimineet niin soitin siemenssin aspaan josta minua kehotettiin toimittamaan luuri huoltoon. Sen photoeditorin kanssa oli vielä semmonenkin murhe etten meinannut saada sitä poistettua, ja loppujen lopuksi formatoin kännyn muistin ja sitten siirtelin tavarat takaisin pc:ltä. Tämän jälkeen ne ohjelmat siis toimivat. Jonka jälkeen poistin ne tarpeettomina =)
   
 8. Ludwig

  Ludwig Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/05
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  2
  hei taas! ja asia ok.
  1. et sattus muistaan sitä photoedin nettisivua?
  2. järkyttävä suhtautuminen tavaraan - kaikki uudet puh.it vaan enstex suoraan huoltoon... eix ne softat tosiaan vois olla tehtaalta jo kunnossa?
  hintoihinsa toikin tulee, eihän se takuuhuoltokaan absoluuttisesti ilmasta ole...
  3. poistitko mobilexplorerilla vai puh.in omalla käskyllä (sovell.,photoed.,lisätoim. - poista?)
  4. onx nää ohjelmat niissä piilotiedostoissa vai näkyyx kaikki (ei oo just sitä laptoppii mukana) eli esim. yx kansio vex?
  5. jos formatoi, lähteekö myös piilotiedostot, vai pelkkä "data"
   
 9. kurja

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  1. En. kuten sanoin, voin lähettää ne filut sinulle. googlellakin löytää (.jar & .jad)

  3. Koetin poistaa molemmilla keinoilla, valitteli jotain erroria siihen eikä poistanut tiedostoja.

  4. Ohjelmien .jar & .jad- tiedostot eivät sinänsä näy puhelinta selatessa, mutta siellä sovellukset- kansion alla ne on omissa alihakemistoissaan.

  5. Mitkä piilotiedostot? Tarkoitatko niitä piilotettuja tiedostoja, joiden joukosta löytyy esim. se kameran "suljinääni"..? Kaikki omat kuvat, videotclipit, soittarit, viestit, teemat ja skinit, pelit ja ohjelmat, osoitekirjan tiedot, kalenterimerkinnät ja sun muut härpäkkeet häviävät formatoidessa, puhelimen "perusohjelmat" eivät häviä. Näillä tarkoitan siis kalenteria, laskinta sun muita. Periaatteena kaikki minkä voit poistaa puhelinta selaamalla, poistuu kertalaakista kun formatoit muistin.
   
 10. Ludwig

  Ludwig Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/05
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  2
  Kiitti taas, asia selvä.
  Suotta kyselin niin paljon - innostus joskus karkaa käsistä; selvis monta asiaa, kun eilen sitten puljasin niitä tiedostoja. t-koneen ja puhelimen irda-yhteys tosin katkeili edelleen satunnaisesti, välillä tuntui että puh. puuhasi, välillä t-kone.

  java/jam/applic. löytyi sitten nää ohjelmat, tosin ei heti. nepä olikin piilo ja lue-vain kansioita (read-only hidden) (ominaisuudet), lieneekö se sitten syynä etteivät halunneet deletoitua? (en vielä ehtinyt kokeilla).

  Joo, piilokansiot (cache ja config) näkyivät olevan omat "partitionsa" eli data-levy yksinään on sen n. 10 megaa, noi toiset selvästi pienempiä. ...aattelin siis niitä piilojuttuja six kun tää win tietokoneessa tykkää puuhata "selän takana" kaikkee - ja siis puhelin ehkä kans...mutta ei siis kuitenkaan, eli se siitä.

  kiitos tarjouksesta - jos ei siitä ole liikaa vaivaa, niin laittaisitkos sittenkin ne filut tulemaan, (onstuuko se yv:nä?)
   
 11. Ludwig

  Ludwig Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/05
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  2
  No niin, .jad ja .jar saapui, siirsin ne puh.iin ja - homma kunnossa, ohjelmat toimii. vielä kerran kiitokset.
   
 12. kurja

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Eipä kestä, hieno homma että toimii.
   

Jaa tämä viestiketju