CX65.. apua tyhmälle?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja mandy82, 21/10/04.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. mandy82

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Moi.

  Tossa oli pitkä keskustelu tuosta cx65-mallista, mut en jaksanut lukea kaikkia läpi joten kirjoittelen uuden..
  En tajua puhelimista oikein mitään, joten saatte varmaan kunnon naurut :D

  Mut olen siis aikeissa ostaa siemenssin kamerapuhelinta (entinen puhelimeni on c55) ja tämä cx65 vaikuttaa juuri sopivalta ainakin hinnan ja ulkonäön suhteen :D mutta noista teknisistä tiedoista en sit tajua hölkäsen pöläystä. En vaadi esim kuvanlaadulta mitään huippumahtavaa, mut sellainen ok-laatu ois hyvä.
  Mites sitten tilataan esim soittoääniä? tapahtuuko se ihan normaalisti tekstarilla tilaamalla vai sillä kaapelilla? kun jossain luin, et joku otti kaapelilla... miten se sitten tapahtuu? mistä niitä saa...? heh.. :)
  Miten jos haluan lähettää kuvan esim sähköpostiin, miten se tapahtuu?
  Mistä saan ne asetukset (mulla on saunalahden liittymä) että tuo onnistuu? maksaako se paljon..?
  Soittaminen ja tekstarien lähetys, ja varmaan kuvien ottaminen kyl sujuu mutta näistä muista jutuista en oikein tajua mitään... et jos joku kiltti ihminen vois tällaiselle tyhmälle selittää oikein yksityiskohtaisesti näistä jutuista... :D

  Kiitoksia...
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Tarkoititko tätä: Siemens CX65 -ketjua, jota et jaksa lukea, vaan sitä vastoin avaat samasta aiheesta uuden topickin? Odotatko kenties, että joku käy tuolta toisesta kopioimassa tarvittavat tiedot tähän ketjuun, jotta jaksaisit ne sitten paremmin lukea?
  Lisäksi olisit nämä kysymykset voinut aivan hyvin lisätä tuon toisen ketjun loppuun.
   
 3. mandy82

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Hmm, jäi se juttu vielä kysymättä...

  että jos täältä puhelinkioskista tilaan tuon puhelimen, ni onko siinä nämä uusimmat päivitykset, vai mitä lie? kun oon lukenut et pitäs olla uusimmat päivitykset että se toimii kunnolla... ? :p

  Entäs mites jotain pelejä yms tilataan? saako niitä ylipäätään? Pystyykö jos koneella on kuvia, niitä siirtämään puhelimeen?
  Joo.. eikai muuta tällä erää.. :D
   
 4. mandy82

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  No en tietenkään odottanut, mutta kyseisessä keskustelussa ihmiset taisivat tietää hieman enemmän puhelimista kuin minä. Onko laitonta aloittaa keskustelu? tuohan on jo niin pitkäkin, et huh. On se kumma, ku ei saa muuta ku haukkuja heti. Oisit ennemmin vaik vastannut kysymyksiini? :p
   
 5. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Lainauksia säännöistä:
  Matkapuhelinfoorumin säännöt
   
 6. mandy82

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  no ei se nyt noin tarkkaa voi olla, varsinkin kun toinen keskustelu on noin pitkä!!! onhan täällä nyt samoistakin aiheista keskusteluja, ja minä nyt kaipaan enemmän tietoa ylipäätään kamerapuhelimista, kun en niistä kauheasti ymmärrä. Aloittamalla uuden keskustelun saan varmasti oikeanlaisia vastauksia. Hooh...
   
 7. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Saunalahden sivuilta saa tilaamalla data-asetukset puhelimeen. Sivuilla tarkemmat ohjeet.
  Jos sinulla on usb-portti tietokoneessasi niin Siemensin DCA-510 datakaapeli on hyvä valinta. Sillä onnistuu kuvien ja soittoäänien siirto puhelimeen sekä myös puhelimen softan päivitys. Huom. kaapelin malli täytyy olla nimenomaan 510 tai 500, ei esim. 540.
  Em. kaapelilla + siemensin sivuilta saatavalla ohjelmistolla joka asennetaan tietokoneeseen voi sitten siirtää kuvia ja soittoääniä edestaa puhelimen ja tietokoneen välillä. Tulee pitemmän päälle halvemmaksi kuin tilailla maksullisia juttuja tekstiviestillä.

  Tässä näin aluksi...
   
 8. AKO

  AKO

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5800XM & DNA
  No niin arivi, hellitä vähän. Totta kai sääntöjä täyty noudattaa, mutta koitetaanko kuitenkin olla hieman ystävällisempiä uudelle tulokkaalle?


  Soittoääniä voi tilata tekstarilla tai sitten niitä voi vaihtoehtoisesti siirtää puhelimeen myös kaapelilla. Tekstarilla tilatessa saat paluuviestissä latauslinkin, josta soittoääni haetaan. Tätä varten tarttee olla (GPRS-)tiedonsiirtoasetukset kunnossa. Asetukset saat Saunalahden nettisivuilta. Jos niitten laittaminen puhelimeen vaikuttaa mahdottomalta, voit koittaa viedä puhelimen liikkeeseen ja pyytää että laittaisivat siellä asetukset kuntoon. Ohjeita itse soittoäänten tilaamiseen löytyy soittoääniä tarjoavien palveluiden yhteydestä.

  Kuvien lähettäminen sähköpostiin onnistuu helpoiten MMS-viestinä. Sitä varten tarvitset MMS-asetukset. Jälleen kerran suosittelen käyntiä liikkeessä, jos tuntuu hankalalta. MMS-viestien lähettämiseen löytyy varmaan ohjeet puhelimen ohjekirjasta. Vastaanottajan puhelinnumeron tilalle kirjoitat vaan sähköpostiosoitteen ja pitäisi mennä perille.
   
 9. Tanjuzka

  Tanjuzka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3338
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Iphone 7
  Jatketaan keskustelua tuolla vanhassa topicissa :)
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju