Cubio:lle hinnanmuutoksia

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja jukra, 18/9/03.

 1. j

  jukra Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Cubio ilmeisesti on muuttamassa hintojaan. Nettisivut (http://www.cubio.fi/) ovat uudistuneet(imo, huonompaan suuntaan) ja pääsivulle on tullut linkki uuteen GSM hinnastoon, voimassa 15.10.2003 alkaen.

  Itse en tuossa hinnastossa huomaa mitään uutta, osaako joku kertoa paremmin mistä kyse?

  http://www.cubio.fi/cgi-bin/iisi3.pl?cid=cubio&mid=102&sid=170

  Olisi vain mielestäni erittäin varteenotettava liittymä..
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9677
  Tykkäykset:
  449
  Eikös Cubio ole vain lisännyt hinnastoonsa ALVit kun ennen hinnasto oli käsittämättömästi ilmoitettu ilman ALVia.

  Hinnat näyttävät suuremmilta, mutta itseasiassa nyt ne vain on asianmukaisesti ilmoitettu.
   
 3. p

  puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3706
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia 7+
  Olisitko katsonut yrityshinnastoa, mielestäni kuluttaja-asiakkaiden hnnasto on aina ollut alvillinen.
   
 4. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9677
  Tykkäykset:
  449
  Olisko näin päässyt käymään?

  Ihme homma. No joko käyttäjä on eksynyt väärään paikkaan tai serveri sekoillut. Mielestäni en kyllä mitään yrityshinnastoa hakenut.

  Vai olisko ollut hinnaston päivitys juuri käynnissä.
   
 5. h

  hyper9999

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/5/03
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Hmm.. kyllä noillakin näkyy olevan samanlaista rahastuksen makua kuin Radiolinjallakin... kaikki muutokset maksaa, eli siis maksat siitä kun joku aspan tyttö painaa muutamaa nappia. Mikäs siinä, maksaa kuka jaksaa.

  Kiinnostavinta tuossa hinnastossa on 151-palvelu, jonka avaus on 5 euroa (muilla taitaapi olla ilmainen?), vastaajakielen vaihto 5 euroa (taitaa myös olla aika maksutonta), vastaajan kohtuuton avausmaksu 6,99 euroa (siis mitä, tuolla hinnalla mielummin soitan kaverille takaisin!).

  Sitten vielä mukavaa: Liittymäkortti (mikäli ei liitty asiakkaaksi eikä palauta korttia) 15,00 euroa (kiva jos posti hukkaa kortin), liittymäkortin vaihto 10 euroa (no kortit on näköjään joillekin operaattoreille kalliita...), tai peruspalveluiden muutos 5 euroa (huom! hinta on per muutos, eli muuta vaikka puhelunestoa ja laita numeronäytön esto päälle, niin hups meni 10 euroa kankkulan kaivoon)

  Joko Cubiolla on jonkinlainen cash flow ongelma (lähettävät kuukausilaskuja kuulemma jo kuukautta ennen), tai joku haluaa todella tehdä siellä rahaa, mutta minä en itseäni myisi heille tuollaisella ryöstöhinnastolla.
   
 6. s

  sorsa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/2/03
  Viestit:
  430
  Tykkäykset:
  0
 7. M

  Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Yrittävät tuolla tavalla varmaankin jotenkin sitouttaa liittymän ottajaa...
   
 8. m

  mrv

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  154
  Tykkäykset:
  0
  No hö, en kyllä nää mitään eroa vanhaan, lähinnä vaan tullut lisää noita maksullisia palveluja. Olisin toivonut että GPRS:stä olisi lähtenyt kk-maksu kun ei sitä Saunalahdellakaan (tai edes Radiolinjalla nyt!) ole.

  Tekisi silti mieli ottaa Sauniksen tasahinnan sijaan, kun on niin vähän käyttöä mulla (luulisin).. puheluita lähinnä RL:ään ja lankaan (0,12e/min) ja tekstiviestit 0,06e/kpl, ja pieni kk-maksu (3e). Mutta saattapaa nyt kuitenkin Saunikseen mennä, GPRS:n takia - 1.75e/kk vie Cubion hinnan tavallisen Sauniksen Tasahinnan yli ja euron päähän Plussasta. Ja Sauniksella vastaaja yms. kuuluu ilmaiseksi mukaan, Cubiolla avausmaksu. Cubiolla taas 3 ekaa kuukautta ilman kk-maksua mikä kattaa enemmän kuin sen vastaajan avaushinnan :) Silti vähän uhkaavan paljon noita maksullisia palveluita.. tekis mieli kuitenkin ottaa RL:n verkossa toimiva operaattori kun Sonera on pätkinyt parissa "kriittisessä" paikassa.

  Cubio uudisti juuri muutama päivä sitten webbisivujansa, ja hetken aikaa näkyvillä oli vain ALVittomat hinnat, siitä sekaannus. Aikaisemmin, kuten nytkin, on alvilliset hinnat olleet näkyvissä, ja yrityshinnat on pitänyt erikseen kaivaa esille. (ja nytkin taas siellä on pikkuhäikkiä, jos klikkaa "GSM Hinnasto"-linkkiä joutuu tähän vanhaan hinnastoon)
   
 9. H

  Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Sivuillani on 'bugiton' versio Cubion puheluhinnoista osoitteessa http://www.gsmfinland.com/cubiopuheluhinnat.php. Hinnat ovat samat kuin hinnaston printtiversiossakin. Koko hinnasto näyttää muuttaneen paikkaa kun ei linkki enää toimi, pitää kaivaa se esille jostakin.