Cubio Elisan verkkoon!

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Kaapo, 30/1/03.

 1. Kaapo

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/02
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  0
  Ei siitä tullutkaan uutta palveluoperaattoria 2G:lle! No parempi niin, saapahan gprs rallatella täydemmällä teholla. Saa nähdä miten minimaaliset palvelut tarjoavat. Jossain jutussa oli, että jos aspan jättäisi minimiin, niin puheluhintoja saisi vielä alaspäin. Maksaahan tuo tietty pitää 24h/vrk porukkaa töissä.
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
 3. Kaapo

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/02
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  0
 4. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  Tässä Cubion tiedote:

  Lehdistötiedote 30.1.2003

  Oy Cubio Communications Ltd:n ja Radiolinja Origo Oy:n yhteistyö alkoi – uusi matkapuhelinoperaattori markkinoille kevään aikana

  Oy Cubio Communications Ltd on aloittanut yhteistyönsä Radiolinja-konserniin kuuluvan Radiolinja Origo Oy:n kanssa koskien Cubion matkapuheluliiketoiminnan alkamista.

  Yhteistyötä tehdään monilla eri osa-alueilla, mm. hyödyntämällä Radiolinjan Origo Oy:n matkapuhelinverkkoa, sekä osittain muiden Radiolinja-konserniin kuuluvien yritysten ja yksiköiden tuottamia palveluja.

  ”Radiolinja Origon tarjoama kokonaisvaltainen ”avaimet-käteen”-ratkaisu, johon kuuluu matkapuhelinpalveluiden lisäksi kattava valikoima lisäarvopalveluita vaikutti suuresti valintaamme verkko-operaattoripartneria etsiessämme. Sovittu yhteistyömalli takaa sen että voimme keskittyä asiakkaamme kannalta olennaiseen eli myyntiin ja asiakaspalveluun.

  Origon kotimaan verkon laatu ja Origon tekemät kansainväliset sopimukset takaavat, että palvelumme tulee toimimaan kaikkialla maailmassa hyvin, ja se on ehdottoman tärkeää ottaen huomioon nykyisten asiakkaidemme tarpeet ja odotukset. Emme kuitenkaan lähde mukaan hintasotaan vaan keskitymme tarjoamaan laadukkaita palveluja kilpailukykyisin hinnoin asiakaskunnallemme. Haluamme tarjota lisän nykyisille asiakkaillemme ja siten palvella heitä entistä paremmin”, Cubion toimitusjohtaja Ben Mellin sanoo.

  Cubio tulee mobiililiittymien lanseerauksen alkuvaiheessa keskittymään omaan asiakaskuntaansa, joita on yhteensä kymmeniä tuhansia sekä kuluttaja- että yrityspuolella. Luonnollisesti uusasiakas-hankinta on myös suunnitelmissa ja kuuluu matkapuhelinliittymien myynnin kasvattamiseen olennaisesti.

  ”Ensimmäisessä vaiheessa tuomme markkinoille täydelliset GSM- ja GPRS-palvelut ja myöhemmin tämän vuoden aikana MMS- ja WAP-palvelut. Luonnollisesti odotuksemme ovat korkealla mitä tulee seuraavan sukupolven (3G) matkapuhelinpalveluihin ja Origo on toimittajana luvannut olla edelläkävijä kun palvelut kehittyvät”, Mellin jatkaa.

  Cubion palveluvalikoimaan kuuluvat nyt markkinoille tuotavien GSM-matkapuhelinliittymien lisäksi mm.99500-ulkomaan- ja 10500-kotimaan kaukopuhelupalvelut, 075000-nimi-ja numeropalvelu, vaihdeliittymä- ja Internet-ratkaisut, VPN/IPVPN-palvelut sekä yritysten muut tietoliikenne- ja yritysverkkoratkaisut.

  Näiden palveluiden lisäksi Cubio tarjoaa myös erilaisia palveluja muille teleoperaattoreille.
   

Jaa tämä viestiketju