Cubio 3

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja smrk, 22/10/03.

 1. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Cubiolta on näköjään 25.10 tulossa uusi liittymä. Puhelut päivisin 15 senttiä ja öisin (22-08) 10 senttiä minuutti. Tekstarit 10 senttiä kappale. Kaikki nämä kohdeoperaattorista riippumatta. Perusmaksu tosin on korkea 5 euroa, eli pitää puhua vähintään 50 minuuttia + 20 % lopuista öisin. Esim. jos puhuu 200 minuuttia, pitää puhua yli 50 + 0.2*150 = 80 minuuttia öisin, jotta se olisi halvempi kuin Cubio 2 (tekstareita ei ole otettu huomioon).

  Tuntuu trendi olevan kohti korkeampia perusmaksuja. Siis vähän puhuvat eivät juurikaan tule säästämään uusilla liittymillä.
   
 2. Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Tuohan on hyvä vaihtoehto nimenomaan niille jotka pälättävät puhelimessa paljon öisin. Muille ja vähän puhuville Cubion muut liittymät ovat edullisempi vaihtoehto. On ihan hyvä että palvellaan myös vähän harvinaisempiakin puhujatyyppejä, kuten nämä yöpuhujat. Itse en näihin kylläkään lukeudu.
   
 3. hifi

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  564
  Tykkäykset:
  0
  Eikö kuitenkin jos paljon yöllä puhuu Tandem aina yö ole halvin RL:ltä? En tosin tiedä paljonko on paljon tuossa tapauksessa...
   
 4. mrv

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  154
  Tykkäykset:
  0
  [Linkki Cubion GSM-hinnastoon]

  Joo ei ehkä mullekaan, Cubio 1 pysyy halpojen tekstiviestien ja puheluiden (Cubio/Radiolinja) takia. Mukava "10"-liittymä kuitenkin noin niin kuin esteettisesti hinnastoa katsoen :)
   
 5. vdx

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/10/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin omat puheluni kohdistuvat ihmisten keskimääräiseen hereilläoloaikaan eli kyseinen liittymä tulee olemaan kalliimpi jo pelkästään minuuttitaksojen osalta...
   
 6. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Juu, kyllä tuo on ihan ylivoimainen liittymä yöpuhujille, sen parempi mitä useammalla tutulla on Radiolinja. Itselleni ainakin erittäin kätevä. Juuri tuli tänä yönä tuollainen yksi kolmen tunnin puhelu soitettua, ois ollut Cubiollakin suolaiset 18 euroa. Nyt Radiolinjalla kiinteä kuukausimaksu yöpuheluille 15 e - ja sillä hinnalla voisin soittaa vaikka joka yö tuollaisen puhelun. :)
   
 7. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Totta, mutta Cubiolla halpoa yöhinta on kaikkiin liittymiin soitettaessa, ei vain radiolinjalle. Jos puhuu pelkästään Radiolinjaan öisin niin raja on n. 133 minuutissa. Toi Cubio 3 on sinänsä outo, koska jos puhuu paljon yhdelle tietylle, on Saunalahden KPiKor halvempi ja siinä ei edes ole aikarajoitusta. Pitäisi puhua monelle ei radiolinjalaiselle öisin. Ehkä se toimisi jossain hommassa, jossa pitäisi soitella paljon yöpuheluita. Myös Radiolinjan Choice on halvempi tai yhtä halpa kuin Tandem Aina aina kolmeen numeroon saakka, eikä siinäkään ole aikarajoitusta. Toi raja 22:ssa on aika kova, 21 olisi paljon fiksumpi käyttäjän kannalta. Tietysti verkon kannalta homma saattaa juuri olla niin, että liikenne putoaa 22:n jälkeen. Kello 22:n jälkeen ei oikein viitsi soittaa, ellei erikseen ole sovittu.

  Jos kuukausimaksu olisi sen normaalin 3 euroa, Cubio 3 olisi varsin hyvä liittymä yleisliitymäksikin. Tietysti ulkomaanpuheluita soitettaessa se voi olla ihan kova sana.
   
 8. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Tarkoituksena ei varmastikaan ole tarjota yksiselitteisesti edullisinta liittymää tietynlaiselle käyttäjälle vaan "yksi hyvä vaihtoehto" kokonaisvaltaiseen käyttöön. En ymmärrä miksi uusimman tulijan tai uusimman liittymätyypin pitäisi olla "selkeästi edullisempi" kun voidaan tarjota muunlaisiakin etuja kuten selkeyttä (sonera one) tai "kokonaisuutena edullista" - kuten tämä liittymätyyppi esim. ihmisille jotka käyttävät puhelintaan päivisin mutta etupäässä öisin.

  Kaiken ei välttämättä tarvitse olla "juuri se halvin mahdollinen" vaan yksinkertaisesti "hyvä ratkaisu" usein riittää, ja saattaa houkuttaa vaihtajia.
   
 9. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Operaattori tietysti pyrkii maksimoimaan voittonsa. Tässä liittymässä outoa on, ettei ne yöpuhelut kuitenkaan ole niin älyttömän halpoja ja kuukausimaksu kuitenkin on korkea. Jos yöpuhelut olisivat esim. 5-7 senttiä minuutti se tuntuisi fiksummalta. Luultavasti radiolinjan verkkoon menevistä yöpuhelluista Cubio ei maksa juuri mitään ja maksulla katetaan muihin verkkoihin menevien kuluja. Nyt suunnilleen samaan hintaan voi tiettyihin numeroihin soittaa lähes joka operaattorilla kellonajasta riippumatta. Eli tarvittaisiin lähinnä yleiskäyttöä öisin. Hyvin harva kuitenkin käyttää puhelinta etupäässä öisin. Ainoa minkä näen nyt on esim. USA:han paljon soittava. Toisaalta liittymässä ei ole mitään kalliita puheluita, joten jos perustarve on täytettyy, se käy yleisliittymäksi. Toisin kuin esim. joku Saunalahti KpiKor.
   

Jaa tämä viestiketju