contact service 6100:ssa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja niilo, 5/2/05.

 1. niilo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Pahus, liitin puhelimen (Nokia6100) läppäriin ca-42 -kaapelilla ja kaikki OK siihen asti kunnes... soitetaan..tarkistetaan käyttäjänimi ja salasana....sit jotain ihme tekstiä luurissa "PALVELU ESTETTY ANNA SALASANA" tai jotain sinnepäin. Mikään salasana ei kelvannu. Virta pois luurista ja takas> Näytössä "CONTACT SERVICE". Huollossa sanoivat että remontti hävittää kaikki tallennetut tiedot muistista!!!. Mahtaakohan jollakulla olla kokemuksia samantapaisesta. Onko tiedot pelastettavissa vai puhivatko huollossa pelkkää tuubaa?
   
 2. Spaceman

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Ihan asiaa puhuivat, jos kerta luuria ei saa normaalisti päälle ei myöskaan bu:n ottaminen onnistu.
   
 3. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2101
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  Kokemusta on ihan samasta jutusta, mutta kaapelina oli DKU-5. Itseasiassa teki x2 tuolla tavalla että eka kysyy sitä jotai salasanaa/koodia -> virrat pois ja ruudulla aina vain contact service. Molemmilla kerroille luuri oli modeemi käytössä ja yhtäkkiä löi virrat pois.

  Ekalla kerralla puhelin viihtyi huollossa n.reilu 2viikkoa, oli prkl huollon pöydällä odotellut ainakin viikon päätöstä että mitä tehdään, koska puhelin ei vastannut mihinkään toimintoon, eli ku löi huoltokaapelin kiinni ni tietokone ilmoitti vaan että puhelinta ei löydy. Sisuskalut vaihtoon ja taas toimi.

  Aamupäivällä hain puhelimen expertiltä, illalla kun menin nettiin niin 15min päästä sama homma. Tällä kertaa vein puhelimen club nokian huoltoon, mistä ei muuten ollut yhtään mitään hyötyä, koska lähettivä puhelimen samaan paikkaan huoltoon kuin ekalla kerralla -> kesti taas reilun viikon.

  No tämä kolmas "puhelin" sitten kesti 1kk käytössä jonka jälkeen laitoin vaihtoon. Tosiaankin molemmilla kerroilla sisuskalut vaihdettii, joten ei taida olla toivoa saada kopioitua puhelimesta yhtään mitään...
   
 4. niilo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Joopa joo. Tällaista Mää vähän arvelinkin et ei oo mitään tehtävissä. No aika näyttää kun luuri on käyny huoltorundin. Tuntuu vaan vähän sille että tällaiset nykypäivänä kovinkin tärkeäksi kapineeksi luokitellut vehkeet kuten tässä tapauksessa Nokian känny ovat näinkin arvaamattomia vempeleitä, toistavuotta on tämäkin toiminut ihan OK, mutta nyt kun otetaan uusi ominaisuus käyttöön niin kas' eipä futaa ja tilttiin koko vehje. Miettikääs miten tärkeitä juttuja nää kännykät nykypäivänä mahtavat hoitaa.. JOS vain sattuva sillä hetkellä toimiin. Luulis että valmistajakin ottais hiukka kantaa tämän tapaisiin asioihin ja tiedottais olemassa olevista ongelmista kuluttajaakin, mutta ei. No toisaalta eihän näiden kyydissä välittömästi menetetä ihmishenkiä. - Hupielektroniikkaa sanon minä- Vaikka ovat kuinka Nokiaa.
   
 5. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2101
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  Avovaimon samaan aikaan ostettu 6100 on kyl nyt toiminu 1.5vuotta virheettä, ollu modeeminaki välillä. Silloin mulla laitettiin yhtäpykälää vanhempi softa, tiedä sitten oliko sillä loppupeleis mitää merkitystä?
   
 6. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Onkos tuo muuten kuinka tyyppivika, täällä on nyt tullut ilmeisesti useammalle sama tilanne ja toisaalta yksi sanoo että toimii ok. Omistan nimittäin tuon puhelimen niinkuin sigu kertoo ja joskus harkinnut että luopuisi D211:stä ja alkaisi käyttää tuota modeemina, mutta enpä tiedä sitten onko järkeä leikkiä onnellaan (ja toisaalta onhan tuo D211 muutenkin näppärämpi, voi olla että parempi jättää se vaikka toimisikin).

  Tyyppivianhan saanee kädenväännön jälkeen virhevastuuseen vaikka takuuaika olisikin jo loppu, mutta, mutta... todennakin kädenväännön jälkeen jos Nokia ei sitä ihan virallisesti tyyppiviaksi myönnä.
   
 7. Kasiysi

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Sama juttu kävi minulle eilen. 6100 hajosi, kun liitin dku 5 piuhalla koneeseen. Tänään vein huoltoon. Eivät meinanneet Nokialta suostua korvaamaan, koska takuuaika oli jo ummessa.

  Uskomatonta, että pystyvät myymään puhelinta ja piuhaa yhteensopivina vaikka mahdollisuus on tuhota koko puhelin sillä. Kalliiksi olisi tullut..
   
 8. niilo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tere Kasiysi. Sanoit että eivät meinanneet korvata remonttia. Korvasivatko l. menikö valmistajan piikkiin. Mulle sanoivat huollossa että viulut maksan itse eivätkä puhuneen mahdollisesta valmistajan korvauksesta mitään? (tai eivät vaivautuneet ees kysymään) Kustannusarvio oli hiukka päälle 100€. Luuri n. 16kk vanha. Pahus että harmittaa kun ei tullut kokeiltua "piuhan" päähän aikaisemmin.
   
 9. Kasiysi

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Niilo. Päämiehen huollosta käskivät soittaa Nokian huolto ja takuu asiakaspalveluun, koska takuu ei ollu enää voimassa. Joku 14kk vanha puhelin.

  Soitin ja suutuin, kun väittivät omaksi mokaksi. Se asiakaspalvelutyyppi halus jutella sen huoltomiehen kanssa ja huoltomies sano puhelun jälkeen, että korvataan.

  Järjetöntä, että Nokian puhelin hajoo Nokian omaan johtoon ja pistävät vielä asiakkaan korvaamaan.
   
 10. niilo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  No niin, 5 viikon huoltorundin jälkeen puhelin pelaa taas ja lievästi sanottuna pienten väittelyiden jälkeen meni takuun tai jonkun muun vastaavan piikkiin.

  Tästä koko hommasta olis aika pitkä stoori kerrottavana ja jossain määrin huvittavakin siinä toiset vaihtaa piirejä ja toiset ei koska ovat liimattuina levylle mutta pääasia että vehkeet toimii.

  Sitten tiedotus kaikille 6100:sta käyttäville joilla "mahdollisesti" on samantapaisia oireita. Huollon mukaan: "puhelimen tulee olla käynnissä ja verkossa, jotta ongelma ei uusiudu", eli kun kytket kaapelia puhelimeen niin varmista nämä. Minun mielestäni aika ihmeellistä tekstiä.
  En tiedä mitä tarkoittavat mutta samapa tuo alan olla kurkkuani myöten täynnä koko hemmetin huoltotouhua.

  Kiitos vielä kaikille vastaajille.
   

Jaa tämä viestiketju