1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Commu 9500 keikkuu, oikeuttaako uuteen laitteeseen?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja SingletonII, 6/2/05.

 1. SingletonII

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  0
  Moro! Ostin tuossa muutama viikko sitten Commun ja siinä on todella ikävä ominaisuus. Nimittäin pohjakuori on vino eli kun kirjoitan qwertyllä niin koko laite keikkuu samalla tavalla kun pöydässä olisi yksi jalka lyhyempi. Oikeuttaako tuollainen todella ärsyttävä "bugi" uuteen laitteeseen vai vaihdetaanko tuohon uudet kuoret vai miten?

  Singleton
   
 2. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Ei oikeuta, kuten ei kuulemma mikään vika Nokian puhelimissa. Huoltoon menee korjattavaksi.
   
 3. SingletonII

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  0
  Millä tavalla ne tuon korjaavat? Laittavat ilmeisesti uudet kuoret tms? Minulle on ihan sama miten korjaavat kunhan korjaavat eli en minä uutta puhelinta tarivtse kunhan qwerty toimii ilman klonk klonk ääntä, jokta tulee kun koko laite keikkuu.
   
 4. muokkedee Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Lähtee huoltoon, jossa miettivät aluksi että onko siinä mitään vikaa. Jos päättävät, että vika on, luultavasti vaihtavat takakuoren.

  Siihen menee viikko pari.
   
 5. Spaceman

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan ko. laite mahdollisesti tippunut ? Meinasin vaan jos kerta nyt yhtäkkiä sen huomaat kun kaksi viikkoa sitä olet käyttänyt.
   
 6. SingletonII

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  0
  On tippunut kerran noin puolesta metristä matolle povitaskusta kun laitoin kenkiä jalkaan. Tippui suoraan kannalle eikä mihinkään jäänyt mitään jälkiä. Niin siksi en ole huomannut tuota aikaisemmin, koska kirjoitin vasta nyt ensimmäisen tekstiviestin siten, että laite oli pöydällä eikä kädessä.
   

Jaa tämä viestiketju