1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Commari 9500 pimenee.

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja trulli, 17/6/06.

  1. trulli

    Liittynyt:
    27/3/04
    Viestit:
    71
    Tykkäykset:
    0
    Pari kolme kk vanha commu, ei putoillu, ei kastunut, toiminut hyvin. Asensin etäkameraohjelman ja kun sillä olen katsellut kuvaa niin 2x puhelin on pimentynyt, ikäänkuin häivyttämällä kaikki on pimentynyt ja ainoastaan akun poisto (joka on mielestäni paskamainen operaatio, vaimon kynnet pitää saada apuuun, että saa edes takakannen auki) on auttanut. Onkohan toi sattumaa, että on pimennyt molemmat kerrat kameraohjelmaa käytettäessä?
    Kameraohjelma on Alnet Nokia 9300/9500.
     
  2. J.J-75 Bannattu tunnus

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    22482
    Tykkäykset:
    230
    Jos on takuuta, vie huoltoon vain, ei kannata miettiä semmosta?
     
  3. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Tuskin. Jos laite toimi ongelmitta ennen kamerasoftan asennusta ja tiltti tulee kun käytät kameraohjelmaa niin eiköhän homma ole aika selvä...liittyy tavalla tai toisella kameraohjelmaan. Sitä onko commun softa jumissa vai kameraohjelmassa joku bugi on vaikea suoralta kädeltä sanoa.
     
  4. snb69

    Liittynyt:
    11/7/04
    Viestit:
    294
    Tykkäykset:
    0
     
  5. trulli

    Liittynyt:
    27/3/04
    Viestit:
    71
    Tykkäykset:
    0
    Huoltoon vienti on vaan niin ikävän aikaa vievää puuhaa. Ei ole hauskaa olla ilman puhelinta, kuten tiedätte. Koittanen käyttää puhelinta ilman kamerayhteyttä ja katsoa toistuuko tuo muussa käytössä.
     
  6. J.J-75 Bannattu tunnus

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    22482
    Tykkäykset:
    230
    Se ei kuitenkaan itsestään korjaannu, ja sen aikaa voisit käyttää huollosta jos saat, jotain puhelinta. Todennäkösesti softauksella lähtee niinkuin muutkin useat "viat"...

    Jokin "ristiriita homman" myötä saattaa estyä myös jonkin käyttö. Mene ja tiedä. Pitäähän sen toimia odotetulla tavalla, senkun laittavat toimimaan vaan. Me ei foorumista käsin voida auttaa oikein, jos ei se kourassa asti ole. Analysointi tuon perusteella mitä kerroit, antaa suuntaa antavaa tietoa vielä, joten siksi suosittelin huollossa käymistä. Saatpahan ohjeistusta jos siinä pitää muistaa jotakin erityistä.

    Mulla oli eräs kännykkä jonka kamera ei toiminu, ennenkuin sen vaihtoi koko hässäkän emoineen kaikkineen, se vaan jumahti eikä toiminu sen jälkeen, mikään muu ei ollut vikana.
     
  7. trulli

    Liittynyt:
    27/3/04
    Viestit:
    71
    Tykkäykset:
    0
    Ok, otan huoltoon yhteyttä ja katsotaan mitä tuleman pitää.
     

Jaa tämä viestiketju