CK-20W, kallein koskaan ostamani autolaturi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Enhancer, 12/1/07.

 1. Enhancer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/05
  Viestit:
  2195
  Tykkäykset:
  616
  Otsikko on valitettavan kuvaava. En perehtynyt kamppeeseen sen kummemmin, vaan tilasin moisen seuraajaksi menestyksekkäälle CK-7W:lle ainoana syynä se että vihdoinkin saa puhelimen juntattua telineeseen ja sitä kautta musiikit / nettiradion stereona auton soittimeen.

  Toisin kävi. E70:lle ostamani teline, ja siitä pop-port sovitinjohtoa käyttäen yhteys autosarjaan. Tuloksena se, että kun puhelimen laittaa telineeseen, puhelin tunnistaa olevansa kiinni autosarjassa ja 5 sekunnin päästä katkaisee yhteyden. Lataaminen jatkuu, mutta kaikki autosarjatoiminnot, puhumattakaan stereomusiikista loistavat poissaolollaan. Puhelin irti telineestä, noin 10 sekunnin päästä bluetooth-yhteys muodostuu ja vóila, autosarjatoiminnot ovat kunnossa, mutta stereomusiikki loistaa poissaolollaan.

  Uusi yritys. Pop-port -johto vaihtoon, tilalle CK-20W pakettiin kuuluva yhdistelmä iso latausplugi + 3.5mm stereoplugi + kiinni telineeseen itseltä onneksi löytyneen AD-15 kanssa. Tuloksena puhelin latautuu ja musiikkikin kuuluu hienosti, mutta puhumista varten tuo pitää irroittaa telineestä, koska tuossa ei silloin ole mikrofoni käytössä.

  Perään vielä muutama otos Nokia.com:n foorumilta, sekä Nokia.fi - CK-20W:n tuotesivuilta:

  http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=accessories&message.id=2924
  What you see is unfortunately true. Some new devices do not support the electrical interface even though they are equipped with the pop-port. The pop-port is switched to USB and does not change this even if a carkit tries to registrate. That´s why it does not route sound and no remote is possible even if the car symbol appears.
  Only chance to get it working is with Bluetooth.

  http://www.nokia.fi/lisalaitteet/ck20w/yhteensopivuus.html

  Sitten tuossa vielä vähän asiaa yhteensopivuudesta, tuota on sen jälkeen muokattu aika rajulla kädellä kun tuon sivun ensimmäistä kertaa näin, mutta kyllä tuolla mielestäni aika selkeästi sanotaan että E70 ja E60 (molemmilla testasin) ovat hands-free:n osalta yhteensopivuuslistalla. (Musiikki-yhteensopivuuslistalla olevat puhelimet käsittääseni kaikki sisältävät A2DP-tuen?)

  Täytyy kyllä sanoa että enpä ole ennen turhempaan investoinut noin 200 euroa. Puhelimen softastahan tuo ongelma kaiketi kiinni on, E60:ssä mainittukin että toimii vain x.xx:ää uudemmalla softalla. Tämä vain varoitukseksi tämän paperilla maanmainion multimediaihmeen hankkimista suunnitteleville, älkää laittako rahojanne paskaan!!! :)
   
 2. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2854
  Tykkäykset:
  406
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Kiitos varoituksesta. Olen välillä katsellut noita autosarjoja sillä silmällä, vaikka toistaiseksi olen pärjännyt pelkällä telineellä.
   
 3. tsbmw

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/06
  Viestit:
  146
  Tykkäykset:
  1
  Olisiko apua 20€ systeemistä?

  E70 ostin mediakuulokkeet HS-20 20€ joihin voi mini-jack:illa vaihtaa toiset kuulokkeet - kunnolliset suljetut ja MP3:t soivat hyvin kunhan ne on ladattu yliohjaten koska uusin firmwaren soitin on äänitasoltaan laskettu olemattoman alas, mm. kokousnauhoituksia ei selvitä ilman PC-n äänikäsittelyä).
  - Välipiuha autoradioon mini-jackilla tai syöttökasettilla.

  => MP3 soi kivasti autosoittimesta ja puhelut HF, yllätykseksi kaikki voivat puhua autosta E70 puhelimeen ilman äänen kiertoa tms. Ainoat haitat ovat puheluissa äänen tummuminen jos laittaa bassokorostukset täysille (voi käyttää myös puhelimen taajuuskorjainta) ja puhelut tulevat hieman eri voimakkuudella. Eli MP3:set kannattaa ripata mahdollisimman hyvälaatuisina jos niitä toistaa kohtuullisen äänentoiston laitteilla, ero kappaleiden dynamiikassa on havaittava.

  Kysymys: Johdot ja puhelimen paikka - olisiko joku näppärä (edullinen) autoteline? Kojelaudan ja radion lähellä iskee häiriöitä puheluun. Entä autolaturi?
   
 4. Peurasaari

  Peurasaari Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  1033
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  eikös ongelmasta pääse eroon kun vaihdat tilalle AD-46:sen?
   
 5. Enhancer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/05
  Viestit:
  2195
  Tykkäykset:
  616
  Ehkäpä pointti oli se että en ala mitään kikkavirityksiä tekemään, jos olen ostanut 200e autosarjan jonka pitäisi pystyä homma hoitamaan.
   
 6. Peurasaari

  Peurasaari Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  1033
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  aivan, mutta parinkympin osa kyseessä ja saisit systeemin toimimaan? siitä en kyllä tietenkään ole varma.
   
 7. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2854
  Tykkäykset:
  406
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Lueskelin Nokian tukifoorumia ja siellä joku kertoi, että E70:n uusin firmis korjasi ongelmat pop-port kaapelin kanssa. Miten on, onko täällä vastaavia kokemuksia?
   

Jaa tämä viestiketju