1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

City ja Dual liittymät voi nyt muuttaa Telia-liittymäksi.

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Anonymous, 9/9/02.

 1. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Telia on muuttanut hieman käytäntöään ja nyt City ja Dual asiakkaat voivat vaihtaa liittymätyyppiään Telia-liittymäksi. Mikäli kampanjaetua on, se luonnollisesti säilyy ja liittymätyypin vaihdosta veloitetaan 8,25 €. Numero säilyy luonnollisesti samana.
   
 2. Kotkis Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Re: City ja Dual liittymät voi nyt muuttaa Telia-liittymäksi

  :D HAHAA!! Mitäs pirun järkee tossa nyt on??! "Maksa vaihdosta, että saat kalliimmat puhelut!" :D (Näin ainakin Cityn tapauksessa)
  Entistä huvittavammaksi homman tekee se, että avatessasi uuden Liittymän, saat avauksen ilmaiseksi ja kk-maksutta seuraavaksi 6 kuukaudeksi...
  Mitäs pelleilyä tää nyt on? "Vastaus" RL:n TandemHome -tarjoukseen? ;)

  ED: muutettu tarjouksen tietoja Telian sivuilta tarkistuksen jälkeen
   
 3. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Aina ei ole kampanjaa päällä ja jos esim. Dual asiakas haluaa vaihtaa liittymätyyppiä ja ei halua vaihtaa numeroaan, niin ihan kätevä tapa.

  Tämä tieto ei liity mitenkään Radiolinjan Tandem koti kampanjaan.
   
 4. Luuri

  Liittynyt:
  10/9/02
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä Telia ainakin rahastuksen osaa jos joku. Dualilaisilta (kuten minultakin) kinutaan viisikymppiä vanhaa rahaa sen takia että haluan vaihtaa liittymää ja pysyä vielä Telian asiakkaana. Taidan irtisanoa liittymäni ennen Joulua, jos ei sellaista kampanjaa tule jossa liittymän vaihto olisi ilmainen dualilaisille.
   
 5. Vipa

  Liittynyt:
  20/8/02
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Periihän kaikki muutkin operaattorit liittymätyypin vaihdosta jotakin, veloitukset vaihtelee siinä 8e tuntumassa... Eli ei Telia ole ainoa joka moisella rahastaa.
   
 6. Luuri

  Liittynyt:
  10/9/02
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Kyse onkin siitä että Telia kohtelee vanhoja Dual-asiakkaitaan epäoikeudenmukaisesti verrattuna niihin uusiin asiakkaisiin, jotka voivat heti hankkia uuden Telia liittymän. Aika harvalla alalla on sellainen käytäntö että vanhat tutut asiakkaat saavat huonompaa palvelua (joutuvat maksamaan kalliimpia hintoja) kuin uudet asiakkaat.
   
 7. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  No sitten kaikki operaattorit kohtelevat vanhoja asiakkaitaan huonosti, sillä pääsääntöisesti kaikilla operaattoreilla liittymätyypin vaihto on maksullinen. Joskus operaattoreilla on kuitenkin kampanjoita, kuten tällä hetkellä Radiolinjalla ja Soneralla.
   

Jaa tämä viestiketju