Mobiili.fi Chromebookit monipuolistuvat – Android-sovellukset syöksyvät laitteille syksyllä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2149
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google Play -sovelluskaupan ja sitä myötä Android-sovellusvalikoiman saapuminen osaksi Chrome OS:ää on vaikuttanut hyvin todennäköiseltä jo pitkään. Viimeisimmät vahvat vihjeet uudistuksesta nähtiin eilen. Nyt Google on viimein julkistanut Android-sovellusten saapumisen ja tarjonnut lisätietoa siitä, mitä tämä kaikki tarkoittaa Chromebook-käyttäjien kannalta.

  Android-sovellukset tulevat saataville Chromebookeilla vielä tämän vuoden aikana. Sovellusten luvataan toimivan saumattomasti yhdessä tutun Chrome OS -käyttökokemuksen kanssa. Android-sovelluksia voidaan näyttää kolmessa eri ikkunakoossa ja käyttäjät voivat avata useita liikuteltavia Android-ikkunoita täysiverisen selaimen rinnalle.

  Sovellusten mukana tulee mahdollisuus saada Android-ilmoituksia Chromebookilla. Toisaalta, mikäli Chrome-laite on kiinnostanut nimenomaan riisutun käyttökokemuksen vuoksi, voi Android-sovelluksia tai koko Google Play -kaupan myös sulkea pois käytöstä.

  Google Play -kauppa saapuu Chrome OS:n kehittäjäkanavaan kesäkuussa. Aluksi uudistusta tukevat ainoastaan ASUS Chromebook Flip, Acer Chromebook R11 ja viimeisin Chromebook Pixel. Viralliseen jakeluun Android-uudistus laitetaan syys- tai lokakuussa ja samalla tuettujen laitteiden määrä kasvaa ratkaisevasti. Google ylläpitää erillistä listaa Android-sovelluksia tukevista Chromebookeista, jotta käyttäjien on helppo tarkastaa oman laitteensa tilanne.

  [​IMG]
  Google Playn sovellustarjonta löytyy pian Chromebookeilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju