1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Choice GPRS+ R600+ tietokone= ei yhteyttä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Piksu, 26/7/03.

  1. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Kaverin koneeseen tuli Choice dna:n tilalle nettiyhteydeksi. Mutta sillä ei ole päästy nettiin koska yhteyttä avatessa se katkeaa heti virheeseen 629 (Tietokone katkaisi yhteyden tietokoneeseen....). Asetuksen on laitettu radiolinjan sivuilta löytyvien ohjeiden mukaan ja puhelin asetukset on erkin omilta sivuilta (R600). Dnalla sama paketti toimi hyvin ja kone tunnistaa puhelimen. Missä on vika?
     
  2. pjapalli

    Liittynyt:
    30/4/03
    Viestit:
    61
    Tykkäykset:
    0
    Mikä on koneessa käyttiksenä?
     
  3. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Ainahan jotain unohtuu. Käyttis on win98 SE. Puhelin Ericsson R600 ja kaapeli DCU-11 USB.
    Rl:n tekninen tuki oli sanonut että puhelimeen pitäisi asentaa WAP-GPRS asetukset. Mutta tässähän tapauksessa ei wap yhteyttä käytetä vaan pelkkää GPRS:sää, ne asetukset on sekä puhelimessa ja tietokoneessa oikein (RL:län ohjeitten mukaan).
    Edit: Typoja kuohittu.
     
  4. Hakaneula

    Liittynyt:
    7/4/03
    Viestit:
    11
    Tykkäykset:
    0
    Mulla on ollu ihan sama homma perjantaista asti. Nettiin se ei ota yhteyttä, antaa heti jonku virheilmotuksen, tai sitten saatan hetkeks päästä, mut hetken päästä katkee. Choice on käytössä ja aikasemmin toiminu ihan hyvin.
     
  5. Hakaneula

    Liittynyt:
    7/4/03
    Viestit:
    11
    Tykkäykset:
    0
    Mulla on ollu ihan sama homma perjantaista asti. Nettiin se ei ota yhteyttä, antaa heti jonku virheilmotuksen, tai sitten saatan hetkeks päästä, mut hetken päästä katkee. Choice on käytössä ja aikasemmin toiminu ihan hyvin.
     
  6. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    R600

    Kokeilepa soittonumeroa: *99***1# vaikka ohjeissa mainitaan se Siemensille.
    Lisäasetukset laita: at+cgdcont=1,"ip","internet"
    Joko alkaa peuhaamaan? PV.
     
  7. beaneye

    Liittynyt:
    27/8/02
    Viestit:
    81
    Tykkäykset:
    0
    Jo alkoi peuhaamaan, tattista!
     
  8. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Re: R600

    Nuo asetukset on käytössä. Ei toimi vieläkään.
     
  9. beaneye

    Liittynyt:
    27/8/02
    Viestit:
    81
    Tykkäykset:
    0
    Minulla on näin: +cgdcont=1,"ip","internet";
    eli ei at:ta edessä ja ; lopussa.
    Niin ja käyttiksenä win2k.
     
  10. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    Re: R600

    Vaihdoitko DNS-osoitteet?
    Erkki tuntuu olevan tarkka noissa asetuksissa.

    Maahantuojan mukaan at-komento Erkille olisi: at+cgdcont=1,"ip","internet" ja puhelimessa myös: internet ja jokainen pilkku ja merkki täsmälleen oikein.

    beaneyeMinulla on näin: +cgdcont=1,"ip","internet";
    eli ei at:ta edessä ja ; lopussa.
    Niin ja käyttiksenä win2k.

    Tuohon Win2k:seen en osaa sanoa mitään.
     
  11. beaneye

    Liittynyt:
    27/8/02
    Viestit:
    81
    Tykkäykset:
    0
    Juu kerroinkin yläpuolella että sain toimiaan tuolla sinun tarjoamallasi "siemensin" numerolla. DNS -osoitteet minulla on radiolinjan ohjeiden mukaiset.
     
  12. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Re: R600

    Vaihdoitko DNS-osoitteet?
    Erkki tuntuu olevan tarkka noissa asetuksissa.

    Maahantuojan mukaan at-komento Erkille olisi: at+cgdcont=1,"ip","internet" ja puhelimessa myös: internet ja jokainen pilkku ja merkki täsmälleen oikein.

    Dns-osoitteet on vaihdettu ja koneessa on tuo täsmälleen samalla tavalla. Puhelimessa on internet teksti ja joka pilkku sekä kirjain täsmälleen oikein.
     
  13. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    Re: R600

    Jos Piksu et vieläkään saa toimimaan, niin kokeile ilman käyttäjätunnusta ja salasanaa, sillä jos ne on koneella muttei puhelimessa niin voi olla ettei toimi.

    Nimittäin minulla on 2kk toiminut Siemens C55 ja tietokone ilman tunnuksia, Samoin Nokia toimii ilman tunnuksia, vastoin RL ohjeita, ja DNS-osoitteet on haetaan automaattisesti ilman numeroita.

    Huom! Uudelleenkäynnistys molemmilla!
     
  14. jupakka

    Liittynyt:
    6/7/03
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Tarkistappa puhelinverkkoyhteydestä, välilehdeltä palvelintyyppi, ettei siellä ole täppiä kohdassa "ota käyttöön ohjelmistopakkaus". Minä en ainakaan ole saanut toimimaan jos ko. täppi on päällä. Tosin muistaakseni herjannut jotain muuta, mutta eipä tuon kokeileminen mitään maksakkaan:)
     
  15. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Eilen saatiin se toimimaan, kaikki asetettiin uusiksi ja vaikka mikään ei tunnu muuttuneen se toimii siltikin. Kaikkea ehdoteltua kokeiltiin ja joku niistä auttoi, kiitokset kaikille auttajille.
     
  16. PeeJii

    Liittynyt:
    1/8/03
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Samoja ongelmia uuden choicen ja r600:n kanssa vaan pitääpä koittaa laittaa kaikki uusiksi. Epäilin ensin erkkiin tilaamiani wap-gprs-asetuksia mutta erkin sivuilta en muutakaan löytänyt. Puhelin ei toiminut edellisellä omistajalla dna:n gprs:llä joten osasin hieman odottaa jotain tällaista. Mutta kun sai niin halvalla...
     
  17. PeeJii

    Liittynyt:
    1/8/03
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    No niin...oikoluku auttoi elikkäs olin tökötellyt APN:n pikkasen väärin. Nythän tää pelittää hienosti. Kiitoksia Erkin tukeen, josta tuli hyviä neuvoja. Vaikka tähän persoonakohtaiseen ropleemaani tepsikin vanhat kunnon ohjeet "lue ohjeet tarkkaan" ja "tee kaikki alusta alkaen uusiksi".
     

Jaa tämä viestiketju