Chat & IM beta, Nokia 7650

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja moon, 7/11/02.

 1. moon

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/02
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Annamme jakeluun rajoitetulle ryhmälle rajoitetuksi ajaksi beta version westOne chat & IM sovelluksesta.

  Ohjelma toimii vain Nokia 7650 laitteissa.

  Voitte ladata ohjelman täältä: http://www.westhouse.biz/westone/beta.htm

  Toivomme kaikkien testaajien antavan meille runsaasti palautetta - kiitos!

  - Westhouse Entertainment -
   
 2. jerkka

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/02
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
   
 3. moon

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/02
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Asetuksista: jos sinulla on vaikeuksia sisäänkirjautumisessa, se johtuu todennäköisesti siitä, että IAP asetukset eivät ole kunnossa. IAP (Internet Access Point) asetukset ovat aivan samat kuin jos käytät sähköpostia laitteella. Olemme laittaneet ohjeet sivustollemme ja sieltä löytyvät parametrit esim. Soneralle ja Radiolinjalle.
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  palautetta. Ensiksi: ihan VITUN hieno softa. hohhoijjaa. Kylläpä vanhakin jaksaa taas leikkiä. :D Toimii kuin junan vessa ihan normaalilla IP 0.0.0.0 asetuksella. (näin Radiolinjalla).
  *
  Aikansa kun sekoilee asetusten kanssa itte softassa alkaa sekin sujumaan. Tosin jonkinasteinen (POPUP-help) ikkuna avustamassa olisi ainakin tosi aloittelijoille tarpeen.
  *
  Siis 1h käytön jälkeen ei mitään valittamista (jatkuu....)
  *
  KYSYMYS: Mitä tapahtuu beta-testin jälkeen? MAKSULLINEN? ?:(

  eniveis, GG$$ :))
   
 5. moon

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/02
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos palautteesta. Olemme tiedostaneet, että IAP asetukset ovat monille ongelma. Jos käyttäjä on konfiguroinut sähköpostin toimimaan on

  homma helppoa, koska voi käyttää samaa IAP:tä.

  westOne sovellus, jota olet testannut, ei ole suunnattu loppukäyttäjille. Tulemme lähitulevaisuudessa paljastamaan uuden tuotteen joka on

  erityisesti räätälöity heille. Tiedotamme asiasta westOne:n välityksellä broadcast viesteinä.
   
 6. zimon Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  1368
  Tykkäykset:
  0
  Sovellus on hieno, mutta liiian iso

  Kokeilin sovellusta ja hieno on.

  Ei kuitenkaan oikein huvittaisi noin isoa sovellusta pitää jatkuvasti puhelimessa, vaikka toisaalta jokin hyvä Jabber-clientti olisi kiva olla. Pitäisi kyllä päästä muihinkin Jabber-servereille, mm. jabber.com ja jabber.org samalla ohjelmalla. Toisaalta suurin osa kavereista löytyy IRC:sta ainoastaan, joten sellainenkin sovellus pitäisi olla. Parhaiten toimisi muistin kannalta jos sama chatti-clientti tukisi kaikkia kolmea tärkeintä chat-protokollaa: IRC, Jabber, ICQ

  "Avatarit" ei kiinosta kuin alussa, joten jos niiden tuen koodi on isokokoinen, niin Lite-versiossa voisi olla pois. Samoin animaatiot ja päämenun "virtuaalikaupunki".

  Mahdollisuus .amr tiedostojen lähetykseen ja vastaanottoon olisi kiva olla myös, mutta niin mieluiten että 7650:ssa jo olevaa tukea ja ohjelmaa voisi käyttää. Yleensäkin minkä tahansa tiedoston lähetys ja vastaanotto'han on mahdollista Jabber-protokollalla, joten ehkä jonkinlainen file-manageri pitäisi olla.

  Jos ohjelmaan tulee videon-tallennus ja näyttö, niin MPEG4-standardilla kiitos (Quicktime/MOV-tiedostoformaatti), ja mielellään niin että video-ominaisuuksia voi sitten käyttää samalla ohjelmalla ilman chat-yhteyttäkin. Eli voisi tallettaa videon ja lähettää sähköpostilla tai MMS:lla. Tai katsoa sähköpostilla saadun videon. 7650:lle on jo "ilmaisena" saatavissa ainakin yksi videon-tallennusohjelma.

  Jos ei muuta, niin täytyy pistää GPL-projekti pystyyn jolla tehdään tuollainen.

  J2ME-sovellukset on pienempiä muistinkulutukseltaan RAM-levyllä, joten harmi ettei sillä onnistu. Ongelmana on ilmeisesti MIDP 1.0 rajoitukset.

  Jotakin järkeä ja koordinointia ehkä pitäisi saada sovellusten kirjoittajille, jotta ei samoja rutiineja kirjoitettaisi monta kertaa ja vastaavasti käyttäjä tallentaisi monta kertaa puhelimen muistiin. Esim jos luurissa jo on MPEG4-tallettaja ja -näyttäjä, sitä pitäisi pystyä käyttämään Jabber-clientistä.

  Esim. Videotallennus, audiotallennus, videon/audion näyttäminen, tiedostojen lähetys ja vastaanotto; nuo kaikki soveltuvat moneen erilaiseen sovellukseen toiminnoiksi, mutta ei ole mitään järkeä jos kaikki koodaa ne itse. Muistia hukattaisiin.

  7650:n 4MB muisti tulee jokatapauksessa aiheuttamaan ongelmia, joten olisi mukava jos samoja toimintoja tekevät rutiinit eivät olisi koneessa kuin yhdessä tiedostossa.
   
 7. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  viisaita sanoja ;) Tuohon on tulossa ensimmäiseksi DATE ominaisuus joka hirvittää jo ensimetreillä. Tosin on herkullista kuvitella jengin lähettävän anonyymisti kuvia toisilleen : "katso mun pe*****ä" ;D Todellisuudessa en usko että "pakkohan meidänkin on rahaa jostain saada" -instanssi alkaa tuollaisia irc/icq/mp4 jne. -härpäkkeitä luomaan. (jotka tosin olisivat ehdoton MUST!).
  Kannattaisi myös harkita vakavasti multiplayer-pelejä esim. tyyliin Bomberman, korttipelit, lautapelit jne. Tosin tuo 4mb on aika rajoittava tekijä tässäkin seikassa. Lähinnä vaan jo etukäteen v******a se luulo että tuostakin härpäkkeestä tehdään te1n1xx!!111 peelogizmo, jonka luullaan tuovan rahaa. O:) kuitenkin se kuolee niinkuin MONET muut chat-gizmot ovat jo tehneet. Mikäli onnistutte MONIKÄYTTÖ- sovelluksen luomisessa, siitä voisi jo muutaman roposen maksaakin. Muuten uskon että joku tekee sellaisen itse, ilman teinihärpäkkeitä. Valitettavasti.
  Näin Suomi näkökulmaa. btw, sovellusta on nyt testailtu jo viikko ilman toimivuus-ongelmia. (viikonloppuna oli vaan sveitsin-serveri down ;P)
  kutgw :)
   

Jaa tämä viestiketju