1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Charizardin ja muiden kehittyneiden Pokémonien löytäminen Pokémon GOssa muuttui helpommaksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Pokémon GO -pelin kehittäjä Niantic jatkaa pelinsä kehittämistä. Pari viikkoa sitten myyntiin tuli Pokémon GO Plus -ranneke ja hieman aiemmin peli sai merkittävän päivityksen, kun kaveri-Pokémon-toiminto lisättiin. Sen avulla kaveri-Pokémonille voi kerätä karkkia kyseisen otuksen kehittämiseksi. Nyt käyttäjät ovat raportoineet, että kehittyneitä Pokémoneja näkyy pesillä eri puolilla maailmaa.

  Pelissä on olemassa eri Pokémon-lajien pesiä, joilla tietyntyyppisiä Pokémoneja syntyy ja on löydettävissä. Esimerkiksi Charmandereita syntyy Charmander-pesän läheisyydessä. Redditin The Silph Road -osiossa pelaajat ovat nyt raportoineet, että pesillä syntyy myös kehittyneitä hahmoja. Esimerkiksi siis juuri Charmander-pesällä voi nyt syntyä myös Charmeleon- tai jopa Charmander-hirviöitä.

  Tiedossa ei ole, millä tahdilla kehittyneitä hirviöitä pesillä syntyy, mutta vaikuttaa joka tapauksessa siltä, että kehittyneitä otuksia saattaa ilmestyä selvästi aiempaa useammin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju