CF75:n resetointi

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja helmut, 15/8/06.

 1. helmut

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Hankin käytetyn CF75:n, josta edellinen omistaja oli yllättäen poistellut alkuperäisiä soittoääniä, teemoja, ym. sälää kaiketi muistin vapauttamiseksi. Mahtaako noita saada takaisin jollakin master resetillä tai vastaavalla ja kuinka resetointi tehdään?
   
 2. Puukala

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/04
  Viestit:
  563
  Tykkäykset:
  0
  Kliketi klik! Tuota kautta saat ladattua vakio sisällön ja vissiin vähän ekstraakin.
   
 3. Rbxjm

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Nyt kun Siemens on kuopattu eikä alkuperäistä sisältöä löydy mistään, onko mitään keinoa saada palautettua puhelinta tilaan, jossa se oli ostettaessa?

  Tehdasasetuksien laitto ei tosiaan palauta ohjelmia ja muita tiedostoja.
   
 4. hannukit

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Hei, oletteko keksineet miten saatte palautettua softan? Benq:n sivuilta keksin sen, että CX75:n softa käy myös CF75:seen.

  Olisiko käyttäjäkunnassa ketään, jolla olisi intoa ja mahdollisuutta ottaa ja tehdä zippi-file kaikista ns ns firmware datatiedoista, eli siis kaikesta mikä ei ole henkilökohtaista. Tuon homman pystyy tekemään todella helposti Mobile Managerin avulla, no tietysti datakaapeli on oltava myös. Hyvä manageri löytyy: http://benq-eu.com/support/downloads/downloads.cfm?product=1059

  Se nimittäin toimii täydellisesti CF75 kanssa ja se mainitaan ohjelmiston readme-tekstissäkin.

  Niin, löytyikö apuja? Etukäteen kiittäen ja kumartaen :D
   
 5. hannukit

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Seuraavaasta osoitteesta löysin jotain: http://www.handy-faq.de/forum/benq_siemens/

  Täytyy illalla tutkailla kotona, miten nämä filet puhelimeen siirtäisi. Toivottavasti nuo exet hoitavat itsensä kaapelin kautta.

  Illalla: . . . eli kyllä, näillä tiedostoilla palautus onnistuu hienosti. Palautus ylikirjaa kaiken puhelimelta, lukuunottamatta yhteystietoja ja viestejä. :D
   
 6. Rbxjm

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Mahtavaa,

  kerrotko vielä tarkemmin mikä tiedosto auttaa tehtaanjälkeisen tilan palauttamiseen?

  http://www.handy-faq.de/forum/benq_siemens_cf75_firmware/ ja sieltä FFSinit-paketti?

  Edit: sisällöstä päätellen FFSInitit ovat oikeita.. kumman asensit? Vaihtoehtona on BRDHandelin ja TMobilen versiot, TMobile näyttäisi olevan uudempi, sekä versionumeroista että yksittäisten tiedostojen päivämääristä pääteltynä.
   
 7. hannukit

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  TMobilen laitoin. Kokeilin ensin sitä ja se toimi, niin jätin sen. Muuta ei tarvinnut tehdä. Puhelinluettelo, viestit ja liikenneasetukset säilyivät ennallaan. Kannattaa aina toki backup ottaa ennen tällaisia asennuksia, minä olin ottanut edellisenä päivänä. Itse firmwaren asennus vei jälkikäteen arvioiden noin 15-30 min. Saattoi olla vähemmänkin, odottavan aika vain aina on niin pitkä.

  Ennen latausta en vain meinannut millään saada itseäni rekisteröityä ko sivuille. Saksan kieli ei ole vahvin osaamisalueeni, eikä se tule edes kakkosena. Onnistui se lopulta kun maltoin kertoa puhelimeni.

  Nyt mitä puhelimia kenelläkin on, antaisin heti neuvoksi tallettaa itselle ainakin nykyiset toimivat driverit; koskaan ei voi tietää milloin ne ovat jo kiven takana.
   
 8. Rbxjm

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Sano muuta. Ei tullut mieleenkään kun kyseistä luuria ostin, että Siemensin matkapuhelinten valmistus ja tuki voisivat noin vain loppua.

  Kiitoksia salapoliisityöstä!
   

Jaa tämä viestiketju