Cat B100 kokemuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja teddy99, 14/6/14.

 1. teddy99

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/08
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Cat B100 kokemuksia

  Tarvitsin toimivan puhelimen peruskäyttöön, eli soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen. Nokian puhelimien jatkuviin ohjelmisto-ongelmiin kyllästyneenä vaihdoin merkkiä ja puhelimeksi tuli CAT B100.


  Puhelin kyllä toimii, mutta eipä tämä oikein viimeistelty ole. Käyttölogiikka on joskus Nokiaan tottuneelle epälooginen ja joitain pieniä puutteita on esim. näytössä olevat symbolit ovat niin pieniä, ettei niistä tahdo saada selvää. Eli jos olet laittanut puhelimen äänettömälle, niin äänettömälle se myös unohtuu, koska symboli näytöllä on vain 2mm korkea, vaikka näyttö muuten on iso ja selkeä.


  Puhelimen herätyskelloon ei voi luottaa, vaan tarvitset erillisen herätyskellon. Joskus hälytys tapahtuu niin hiljaisella äänellä, ettei sitä meinaa hereilläollessakaan kuulla. Joskus hälyytyksen äänenvoimakkuus on normaali. Herätyskellon äänen voimakkuutta ei pysty muuttamaan puhelimen asetuksista.


  Jos puhelinta ei käytä, automaattinen näppäinlukko menee joskus päälle, joskus ei. Tähän ei ole löytynyt syytä tai mitään logiikkaa. Ongelmatilanteissa ei myöskään auta se, että tuotteen mukana ei tule minkäänlaista käyttöohjetta.


  Suurin riesa puhelimessa on se, että tekstiviestiä kirjoittaessa välilyöntiä ei ole. 0 näppäimessä on kyllä välilyönnin symboli, mutta se ei toimi. Olin sähköpostilla yhteydessä puhelimen valtuutettuun huoltoon puuttuvan välilyönnin vuoksi (SCF Huolto), mutta sieltä vastattiin, että välilyönnin saa siirtämällä kursoria navi näppäimellä. No, sillä voi kyllä siirtää kursoria, mutta miten teet välilyönnin esim. sanojen väliin? Tai jos huomaat tehneesi kirjoitusvirheen, joudut kirjoittamaan koko viestin uudelleen, koska välilyöntiä ei ole.


  Laitoin uudelleen sähköpostia SCF Huoltoon ja kerroin, ettei heidän ohjellaan navinäppäimellä saa välilyöntiä. Ja kysyin, miksi 0 näppäimessä on välilyönnin symboli kun siitä ei tule välilyöntiä?


  Vastauksesi sain jotta voin tutustua puhelimeni ominaisuuksiin nettisivulla: www.catphones.com ja huoltoliikkeenä heillä ei ole tarjota teknistä tukea.

  No, eipä tämäkään auttanut puuttuvaan välilyöntiin....

  Yritin etsiä Googlella puhelimen maahantuojaa, mutta sitä ei löydy mistään. Aika erikoista!

  Laitoin jälleen sähköpostin SCF Huoltoon, jotta antaisivat minulle maahantuojan yhteystiedot, jotta voisin selvittää puuttuvan välilyöntiongelman. Sain vastaukseksi: ”Valitettavasti huollollamme ei ole ilmoittaa muuta yhteystietoa.” (kuin catphones.com) Siis hetkinen...? Maahantuojan valtuuttama takuuhuoltokaan ei tiedä kuka CAT puhelimen maahantuoja on. Alkaa kuulostaa aika hämärältä...


  Eli jos harkitset CAT puhelimen ostoa, jätä ostamatta, koska huollon ja maahantuojan toiminta on aivan ala-arvoista. Miksi välilyöntiongelmaa ei huollossa tunnusteta, ja mistä syystä CAT puhelinten maahantuojan täytyy piiloutua, että kuluttajat eivät saa heihin mitään yhteyttä?


  Puhelimen välilyönnin puttuminen ei ole yksilövika vaan jälleenmyyjäliikkeessä testattiin muita CAT B100 puhelimia, ja todettiin, ettei niissäkään saa mistään välilyöntiä. Jälleenmyyjäliikkeessä todettiin, ettei puhelin toimi kuten sen pitäisi, ja koska vikaa ei saada huoltamalla kuntoon, puhelimen voi palauttaa myymälään ja siitä saa rahat takaisin. Jälleenmyyjänä toimi J.Kärkkäinen Lahdessa, joten sinne kiitos hyvästä ja vastuullisesta asiakaspalvelusta, mutta raskaasti moitteita SCF huoltoon että ”piileskelevään” maahantuontiyhtiöön.

  T. Norrena
   
 2. aki12

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/1/15
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Cat b100
  Olisiko jotain taphtunu. Hankin b100 ja kyllä välilyönti toimii.
   
 3. Neutral Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  4/3/11
  Viestit:
  532
  Tykkäykset:
  60
  Puhelinmalli:
  Samsung J7 2017
  Yhden kerran meinasin ostaa tuollaisen catin peruspuhelimen. Paikallinen myyjä kertoi rehellisesti että jos et ongelmia halua niin jätä ostamatta. Olivat mm joutuneet laittamaan kaikki takaisin päivitykseen maahantuojalle
  kun ei toiminut kaikkien oper simmillä . Jonkin aikaa sen jälkeen tuli uudet mallit ja gigantissa näpläsin vähän aikaa. Puhelin vaikutti todella takapajuiselta käyttikseltään, kuten samsung joskus vuonna kivi ja keppi. Tekstiviestin kirjoitus ei onnistunut ollenkaan gigantin mallikappaleella ym..
   

Jaa tämä viestiketju