C902 -> X1 synkronointiongelma

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Kloppi, 5/12/08.

 1. Kloppi

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/12/08
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Uusi foorumilainen paikalla.. :)

  Eli tilanne olisi nyt se, että pitäisi siirtää tiedot SE C902:sta SE X1:een. Vähintään yhteystiedot sekä muistilaput, kalenteritietoja on niiin vähän että ne ei ihan välttämättömyys ole.

  Tähän mennessä on nyt kokeiltu seuraavasti:

  SE PC Suite 4.0, jolla yritin synkronointia. Koneessa käyttiksenä XP. Yhteystiedot sain siirtymään osoitteistoon, mutta siihen se sitten loppuikin, kun ei Outlook expers taida tukea esim muistilappuja. Sen jälkeen yritys siirtää yhteystiedot X1:een, mutta Activesync ei tuntunut löytävän yhteystietoja mistään!

  Seuraava kehitelmä oli sitten sellainen, että mulla on vanha Office 97, jossa on "täysi" Outlook. Se kehiin, jonka jälkeen uutta yritystä synkronoida. Nyt se tilttaa sitten synkkiyrityksessä heti alkuun, jos yrittää kaikkea synkata kerralla. Mutta sitten, jos valitsen pelkästään yhteystiedot synkattavaksi, niin ne näyttäisi siirtyvän ok. Mutta kun menee katsomaan Outlookkiin, niin ei siellä ole yhteystietoja kuitenkaan. Tai vastaava määrä yhteystietotietueita löytyy, mutta niissä ei ole mitään tietoa. Ja mikäli valitsen synkronointiin pelkän kalenterin, niin ohjelma tilttaa täysin ja sammuu. Ja muistiinpanot taas aiheuttavat Virheen synkronoin valmistelussa, eikä sekään onnistu.

  Sitten kokeilin siirtää yhteystiedot bluetoothilla, ja C902 niitä tuntuu lähettävän, ja myös jonkin aikaa X1 vastaanottaa, mutta sitten X1 herjaa että tallentaminen ei onnistu. Muistilappujen lähetys bluetoothilla onnistuu muuten, mutta X1:een ne eivät ilmesty muistilapuiksi. Toki tiedostot löytyy explorerilla.

  Ärsyttävää. X1 kyllä vaikuttaa asialliselta värkiltä, mutta kun vain sais tiedot kohilleen..

  Mikäli joku osaa auttaa, niin olisin tosi kiitollinen.
   
 2. teemupi

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/06
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  0
  Itse kokeilin ja lopulta onnistuin siirtää yhteystiedot Bluetoothilla SE T630:stä X1:een. Onnistui ainoastaan yksitellen siirrettynä. Jos yritin siirtää vaihtoehdolla "kaikki kerralla" niin herjasi X1:ssä samaa kuin sinulla. Muistilappujen siirrosta ei ole kokemusta.
   
 3. Kloppi

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/12/08
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Yksitellen siirtäminen ei houkutellut, kun yhteystietoja oli melkein 500 kipaletta. Sain siirron sitten onnistumaan koneen kautta, mutta Outlookki piti olla uudempi, ilmeisesti vähintään 2000-versio vähintään pitää olla. Onneksi 60 päivän koeversio 2007:sta oli imuroitavissa mikkisoftan sivuilta.

  Muistilaput toki ei senkään avulla siirtyneet täysin. 42:sta lapusta vain 14 siirtyi. Syytä tähän en tiedä. Outlookiin ne kyllä siirtyivät C902:sta ihan ok, mutta sitten koneelta kun yritti synkata ne X1:een, niin vain osa siirtyi, eikä edes herjannut mitään.
   
 4. thn100

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/06
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  C905 Saunalahti
  Itse olen käyttänyt synkronointiin MyPhoneExplorer 1.7.1-ohjelmaa ja hyväksi todennyt. Jopa tekstiviestit saa arkistoon, kun vaihtaa puhelinta.

  Googlella löytyy, mutta alla linkki.

  http://www.fjsoft.at/en/
   
 5. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Toimiiko toi myös suuntaan X1? SE:n älypuhelimiin ei oo aikasemmin toiminu...
   
 6. Kloppi

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/12/08
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Ei toimi Xperiassa, oli ko saitin foorumilla jo asiasta keskustelua. Siellä oli myös jotain mainintaa C902:n kanssa olevista ongelmista, joten en ihmettelisi vaikka meikäläisen synkkausongelmat juontaisi juurensa samaan suuntaan.
   

Jaa tämä viestiketju