C55:n kannettavat HF-varusteet

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Asikami, 18/4/03.

 1. A

  Asikami

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/03
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Minkälaisia kokemuksia teiltä löytyy C55:lle tarjottavista Hands-free -laitteista? Erehdyin nimittäinen ostamamaan tuollaisen Insmatin sanka-HF:n, joka ei oikein vastaa odotuksia. Ongelmana on vahva kaiku linjan toisessa päässä olevalle, eli vastapuoli kuulee oman äänensä kaikuna. HF-kuulokkeen äänenvoimakkuuden hiljentäminen auttaa hieman asiaa, mutta silloin se ei enää sovellu autokäyttöön taustamelun vuoksi. Tiedä sitten onko kyseessä vika vai ominaisuus tuossa Insmatin laitteessa.

  Jos jollakin on kokemuksia kyseisestä mallista tai hyviä suosituksia paremmasta laitteesta (autosarjaan ei raatsi sijoittaa), niin kuulisin niistä mielelläni.

  -mika-
   
 2. Satanta

  Satanta Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  453
  Tykkäykset:
  23
  Puhelinmalli:
  Jolla, Nokia E6, Nokia N900.
  Itselläni on kokemusta muutaman valmistajien HF-laitteista. Useimmissa on mainitsemasi ongelma, että ääni kaikuu. Siemensin alkuperäisessä laitteessa en ole vielä ko. ilmiötä havainnut. Alleviivaan, että en vielä.

  Sanka-mallisessa HF:ssä se oli jostain syystä pahinta, mutta silti muissakin häiritsevää.

  Ehkäpä ainoana keinona on ostaa auto, jossa on sisämelun taso saatu niin alas, että puhelimen äänentasoa voi pienentää.
   
 3. A

  Asikami

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/03
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoitatko nyt Siemensin sanka-HF:ää vai nappikuuloketta? Pitää pistää harkintaan, jos se sitten pelaisi paremmin.

  Sanka-mallin kaiku selittyy tietenkin löysällä kiinnityksellä korvaa vasten, jolloin ääni vuotaa vahvasti tuonne lähellä olevaan mikkiin. Autokäytössä joutuu vain pistämään äänenvoimakkuuden sen verran kovalle että kaiuttaa varmasti. Kai se pitää sitten tyytyä käyttämään edelleen nappi-HF:ää, jonka kanssa ei aiemmin ollut (ainakaan Nokiassa) ongelmia.

  Vaihtoehtona oikein mainio ajatus ;) Toisaalta nappi-mallin HF tulee ehkä hieman halvemmaksi kuin vaihtaa nykyinen vm. 86 farmi-kadett uuteen bemariin. Pitää harkita tosin ;)