1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

C55 ja GPRSmodem assistant?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Arcenic, 17/3/03.

 1. Arcenic

  Liittynyt:
  17/3/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Onko mahdollisesti päivityssoftaa modeemin ajurille, että toimisi suomenkielisessä XP:ssä?? Ei innosta vaihtaa käyttiksen kieltä... vai menenkö suoraan vaihtamaan puhelinta?????
   
 2. samovaari

  Liittynyt:
  5/3/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Älä hermostu, kyllä se siitä...
  Ajoin itse englanninkielisellä assistantilla fi xp pro käyttikseen. Tuloksena oli käyttiksen herja jotain siihen suuntaan, "että ohjelma ei välttämättä toimi oikein tai voi tulla myöhemmin vaikeuksia." No se teki kuitenkin asetukset kohdalleen kun kävin tarkistamassa lukuunottamatta modemin AT komentoa, jonka lisäsin käsin. Itselläni on M50, mutta assistant lienee sama. Älä nyt ainakaan hyvää puhelinta mene vaihtamaan!
   
 3. Arcenic

  Liittynyt:
  17/3/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Fiksu heppu Siemensin palvelussa sanoi että softan pitäisi kyllä tukea suomea... kyllähän se nyt toimiii, kun vaan sai luunsa raahattua puhelinliikkeeseen...setä pisti ohjelman kuntoon ja nyt toimii! Nettiyhteys on sitten potenssiin kymmenen nopeampi kuin siskon Mokiassa... :)
   

Jaa tämä viestiketju