C55 datayhteys ei toimi

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jukkapukka, 26/1/03.

 1. j

  jukkapukka

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/03
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs Grateqin sarjaporttikaapelilla dataexchanger sanoo vaan seuraavaa: "Yhteyttä ei ole. Kytke matkapuhelin uudelleen ja yritä uudelleen." Olen kokeillut sekä COM1 ja 2 porteissa ja asennellut ohjelmaa uudelleen eikä mitään muutosta.. Missähän mahtaa olla vika?

  Joo tosiaan tuli sitten väärälle osastolle huomaamatta. Puhelimessa siis .12V softa ja koneessa win2000. Sain kuitenkin java enablerin toimimaan ja soft datalink 5.0 ohjelmankin jotenkuten mutta dataexchanger ei toimi edelleenkään. Millään muulla ohjelmalla ei ilmeisesti voi javaa siirtää puhelimeen?
   
 2. zonem

  zonem Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  1952
  Tykkäykset:
  0
  Tämä viesti kuuluu Datatuotteet linki taakse
   
 3. A

  Apple/PDs

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/02
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Oletko saanu siis sitä ohjelmaa vielä kertaakaan toimimaan? Itsellä tykkää myös valittaa samaa, vaikka hetkeä aikaisemmin kyseinen ohjelma toimi vallan hyvin. Yleensä kännykän sammutus tai kaapelin irtiottaminen auttaa.. Kaikki muut vastaavat dataohjelmat toimivat kyllä ilman mitään ongelmia.. Liekkö siinä ohjelmassa sitten jotain vialla?
   
 4. j

  jukkapukka

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/03
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  No nyt tässä kerran sain sen siihen ilmeisesti ensimmäiseen valikkoon jossa kansioina näkyy java, viestit ym. Sitten siitä kun yritin eteenpäin niin sama homma taas, eli hävittää muka puhelimen. Eikä tuo kaapelin irrottaminen/puhelimen sammuttaminen tunnu vaikuttavan asiaan yhtään...

  muutenhan voisin noita muita ohjelmia käyttää mutta kun niillä ei javaa siirrellä, ja juuri java-sovellusten takia tuon kaapelin hommasin :/
   

Jaa tämä viestiketju