C350. Mistä PST ja MBE?

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja Guest, 16/6/04.

 1. Guest Vieras

  0   0   0

  C350 luuri on ollut toista vuotta. Olen ollut koko ajan siinä uskossa, että midit ja kuvat tähän luuriin saa vain wapin kautta. Mutta nyt selasin foorumin arkistoja vahingossa, ja kävi ilmi että datakaapelin, pst:n ja mbe:n avulla tähän saisi suoraan koneelta filuja.
  Tarkoittaako datakaapeli nyt usb-kaapelia?
  Entäs mistä nuo ko. ohjelmat saa? Koitin rasittaa kuukkelia yli puoli tuntia ilman tulosta.
  Tämähän on muistaakseni java-puhelin. Olen ollut siinä uskossa, ettei tähän mitään ylimääräisiä ohjelmia silti saa. Olenko tässäkin asiassa väärässä?

  Kiitän.
   
 2. Guest Vieras

  0   0   0

  Ylös.
   
 3. doze

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/03
  Viestit:
  290
  Tykkäykset:
  0
  Datakaapeli on puhelimen ja tietokoneen välille kytkettävä kaapeli jotta PST:llä päästään puhelimeen käsiksi. Kaapelit ovat puhelinmallikohtaisia, käy kysymässä paikallisista matkapuhelinliikkeistä sopivaa piuhaa puhelimeesti. Tietokoneenpää piuhassa on yleeensä USB porttiin menevä. Täältä osoitteesta löydät ainakin Motorola PST:n, mikä on MBE ja mihin sitä tarvitsee? ko. malliin ei tietääkseni saa asennettua java ohjelmia.

  EDIT: osoitteessa oli myös MBE (kyseessä ilmeisesti M-Services Backup Editor). Kuvien ja soittoäänien siirto onnistuu kait molemmilla ohjelmilla (PST/MBE), MBE:llä voi ottaa backupit kuvista/äänistä ennen uusien siirtoa, voi olla että voi myös PST:llä.. Joitain guideja on täällä (babelfish kääntää espanjasta englantiin)
   
 4. Guest Vieras

  0   0   0

  Jepulis ja tattista. Pst taitaa ainakin vaatia vähän tutustumista asiaan, ei ihan ensi vilkasulla avautunut ;)
   
 5. doze

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/03
  Viestit:
  290
  Tykkäykset:
  0
  Ihan 100% varma en ole että saako tuohon myös javaohjelmia laitettua.. kun niin ristiriitaista infoa löysin mitä tossa vähän kaivelin. Jossakin kuitenkin sanottiin että javaohjelmia voi puhelimeen ladata, niin silloin niitä voi varmasti myös itse asentaa kaapelin avulla.. MIDway on ohjelma sitten millä saat java-ohjelmia puhelimeesi, jos se niitä tukee. Tutustu hieman sen sielunelämään myös, voi olla että saat vielä pelejäkin sinne. Myös tämä ohjelma löytyy myös sieltä motclubin sivuilta.

  EDIT: Täällä on ohjeita pelien asennukseen käyttäen MIDwaytä ja PST:tä v300:ssa.. jos vaikka olisi jotain hyötyä. Kerrohan tännekkin sitten tuloksia, että kuinka kävi.
   
 6. Guest Vieras

  0   0   0

  Jeps, raporttia pistän. Aikataulua en osaa luvata, mutta lähiaikoina tutustun luurin sielun elämään tarkemmin ja informoin tulokset tänne kiitoksena linkeistä.
   

Jaa tämä viestiketju