c2-02 ongelmia kameran ja valokuva-albumin kanssa.

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja omanimi, 6/9/12.

 1. omanimi

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/12
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  nokia
  Ongelmana siis puhelimessa se, että otetut valokuvat eivät enää tallennu puhelimeen. Aiemmin ne on tallentuneet valokuvakansioon, mutta nyt niitä ei löydy mistään. Tyhjensin muistikortinkin, että tilaakin kyllä on.
  Puhelin kyllä ilmoittaa kuvaa otettaessa että ''tallenetaan'' mutta kuvaa ei vaan löydy. Myöhemmin kuvakansiosta samainen kuva saattaakin löytyä tuplana tai jopa triplana. Silti näitä kuvia ei voi poistaa sieltä.
  Toinen ongelma ilmenee kuvia koneelle siirrettäessä Osa kuvista ovatkin yhtäkkiä nrw-tiedostoja, joita ei voi avata.

  Puhelin on alle vuoden vanha, että takuuta kyllä vielä on. Mutta kokemuksesta niillä on sen verran porsaanreikiä että itse joutuu lopulta maksumieheksi, ja kun edullinen puhelin kyseessä niin melkein edullisempi ostaa uusi.

  Mitä tehtävissä?
   
 2. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1523
  Tykkäykset:
  53
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite, P9 Lite M, Honor8 Lite
  Törmäsin tähän samaan kiusalliseen ongelmaan noin viikko sitten. Putsasin valikoiden turhia kuvia muistikortilta ja jostain syystä puhelin ei kaikkea pystynytkään poistamaan. Tietokoneelle varmuuskopiota tehdessäni sitten osa tallettui nrw -tiedostoina aivan kuten sinullakin. Ottamani uudet kuvat sitten ilmestyivät puhelimen näytölle jostakin jemmasta vasta usean iterointikierroksen jälkeen, usein tuplana, osa katosi kokonaan. Tähän problematiikkaan piti paneutua tosissaan kaikella sillä taidolla jota minulla ei ole. Lopulta erilaisen kokeilun, puhdistuksen, ohjelmapäivityksen ym jälkeen vaihtelemalla talletuspaikkaa kortin ja puhelimen välillä tulin siihen johtopäätökseen, että joko kortti tai siirto kortille ei toimi kunnolla.
  Vaihdoin puhelimeen toisen muistikortin puhelimeen kopioituani ensin siihen vanhan muistikortin sisällön.
  Nyt kaikki toimii entiseen malliin, siis kohtuullisesti. Toistaiseksi ei, tämän päivän aikana ainakaan, virhetoimintoa ole ilmennyt.
  Vanha muistikortti on nyt elektroniikkaromuissa videoiden ja stereoiden kanssa odottamassa kuljetusta Sortti -asemalle.
  Tämä on sitten kolmas vaurioitunut muistikortti vuoden aikana. Eivät näemmä ole ikuisia.
   
 3. omanimi

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/12
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  nokia
  Näin minäkin toimin. Siivoillesani löysin lattialta(!!) passelin kokoisen muistikortin jonka vaihdoin puhelimeen ja tadaa! toimii. Onneksi näinkin helpolla selvisi tämäkin ongelma.
   
 4. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1523
  Tykkäykset:
  53
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite, P9 Lite M, Honor8 Lite
  Ei ihan sovi otsikkoon, mutta jatkan tähän silti. Syy on aiheuttanut seurauksen.
  Vanhan muistikortin mukana katosi sovelluksista mm. muunnin ja aikavyöhykkeet. Huolto levittelee käsiään, eikä pysty lisäämään niitä uudelle muistikortille. Nokia -kaupasta niitä ei löydy. Vanhalta kortilta ne vielä ehkä löytyisivät, mutta kopiointi edellyttäisi järjestelmäoikeuksia.
  Mikä neuvoksi?
   

Jaa tämä viestiketju