C-100:seen ei pääse vaikka kuuluvuus näyttää täyttä

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja peukaloinen, 1/4/04.

 1. peukaloinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/10/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Ostettiin vaimon kanssa samanlaiset Samsungit (c-100) syksyllä ja samoihin aikoihin vaihdettiin saunalahteen. En tiedä kummassa vika, mutta ärsyttää kun silloin tällöin puhelimeen ei pääse millään, vaikka kenttä on erinomainen. Nykyään temppuilee enemmän... tietääkö kukaan onko vika saunalahdessa vai samsungissa? Vaihdetaan heti joko operaattoria tai puhelinta kunhan tiedetään kummassa on vika.

  Kiitos etukäteen jos jollain on tietoa asiasta.
   
 2. blade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/02
  Viestit:
  2104
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone
  Oletko käyttänyt gprs aikaisemmin kun huomaat, ettei puhelimeen saa yhteyttä?Johtunee siitä, että gprs "jää" päälle, silloin puhelimeen ei saa yhteyttä.
  Veikkaisin, että puhelimessa on vikaa.Jossain Motorolan mallissa on ollut myös tuollaista häikkää.taisi olla malli E365!?!
   
 3. peukaloinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/10/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0


  En ole käyttänyt gprs pitkään aikaan, eli ei johdu siitä. Ja se on ihmeellisintä kun vaimollakin on samat ongelmat, eli ihmettelen voiko molemmissa puhelimissa olla sama vika, kai se on sitten jo ominaisuus. Soitin saunalahteen ja sanoivat että jos puhelimessa ei ole vikaa niin yks mahdollisuus olisi kortissa, mutta ei kai molemmat kortit mene yhtäaikaa pilalle. Luulenkin että tämä on samsungin inhottava ominaisuus ja kohta ollaan entisitä samsungin omistajia.
   
 4. MiSa

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/04
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  samsung c-100

  ostin mieheni kanssa c-100 puhelimet viime elokuussa ja jouduttiin käyttää huollossa kaksi kertaa kun kaikki puhelut melkeen mitä minulle soitettiin yhdistyi suoraan vastaajaan tai tuli raj.käyt. monien tahojen ja selvittelyjen kautta sain tietoa että c-100 puhelimessa on vikoja eli menee itsestään ns.torkkutilaan vähän niinkuin tietokoneessa näytönsäästäjä jolloin pitää vähintään kerran päivässä sammuttaa ja laittaa päälle uudelleen. toinen että gprs asetukset pitäisi olla käytössä vain tarvittaessa koska muuten kun on koko ajan päällä niin ei osaa poimia soittoja vaan siirtää ne suoraan vastaajaan. eli aivan turhia vikoja ja asia selvisi kun soitin suoraan samsungin maahantuojan piiripäälikölle joka suoralta kädeltä tilasi meille uudet x-100 puhelimet jotka sain ilmasi vaihdossa ku vein c-100 takasi...(enään c-100 ei valmisteta joten sitä ei saa uutena vaihdossa). joten jos vikaa on niin kannattaa käyttää huollossa ja jos ei tule kuntoon niin soitto vaan maahantuojalle niin eiköhän he anna uudet tilalle.
   
 5. peukaloinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/10/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Re: samsung c-100

  Me vaihdettiin ne samsungit pois, ja vika korjaantui sillä.

  Vaimon puhelin kävi takuuhuollossa pari kertaa silloin heti oston jälkeen kun vaimon puheesta ei saanut selvää. Vika ei siis ollut sama kuin minkä takia vaihdoimme nyt puhelimet pois. Ensimmäisellä kerralla olivat päivittäneet puhelimen, mikä ei vaikuttanut mitään. Toisella kerralla vaihtoivat mikrofonin joka auttoi asiaa. Ensimmäisellä huoltoreissulla puhelin viipyi yli kolme viikkoa ja oli aika turhauttavaa huomata heti sen jälkeen että puhelimen varsinaiselle vialle ei oltu tehty mitään. Huollossa sanottiin vaan että uudelleen jonon päähän, soitin sitten maahantuojalle ja sain sitä kautta puhelimen huoltoon jonon ohi kovan tinkimisen jälkeen. Mutta silti vaimo joutui olemaan varapuhelimella kuukauden. Sanoivat että kolme kertaa pitää puhelimen käydä huollossa ennenkuin annetaan uudet puhelimet. Ajattelin että jos nytkin alan lähettämän oman puhelimeni ensin kolme kertaa huoltoon ennenkun saan toimivan puhelimen niin on järkevämpää vaihtaa puhelimen merkkiä.

  Nyt ollaan tyytyväisiä eri merkkisen puhelimen omistajia, kun saimme kohtuullisen hyvityksen entisistäkin.

  Kiitos neuvoistanne!
   

Jaa tämä viestiketju