1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Buutin jälkeen "Asennus käynnissä" -ongelma

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja m0k0ttaja, 9/4/07.

  1. m0k0ttaja

    m0k0ttaja Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    3/7/04
    Viestit:
    3006
    Tykkäykset:
    174
    Puhelinmalli:
    OP2
    Formatoin E70 luurin äsken *#7370# komennolla ja nyt luuri alkaa joka käynnistyksen jälkeen automaattisesti asentamaan jotain, mikä vie aikaa. Prosessi päättyy ilmoitukseen, ei voida suoraan asentaa muistikortilta, siirry sovellusten hallintaan tjsp.

    Kortilla on Navicore, jotain ilmaissälää etc. Navicorea olen jo testaillut, siitä ei ole kyse, koska se käynnistyykin normaalisti. Mistä tiedän, mitä luuri yrittää asentaa ja miten tiedot saa heivattua pois?

    EDIT: tuolla näkyy tällaisiä epäilyttäviä tiedostoja, joista ei ole tietoa, kuten:
    - 0e4935e8.sis
    - a0000bec.sis
    - a0001603.sis
    - e0005bc6.sis
    - e020240a.sis
    - f01fbd1e.sis
    - f01ff4fd.sis
    - ff0202c7f.sis

    Kaikkien em. kohdalla lukee "ei asennettu". Ei ole hajuakaan, mitä noi ovat tai voiko ne poistaa.
     
  2. tenhunen

    Liittynyt:
    9/6/06
    Viestit:
    165
    Tykkäykset:
    17
    Formatoi se muistikortti tai koita käsin poistella noi kyseiset sissit muistikortilta. Mulla oli aikanaan sama ongelma ku vaihoin puhelinta, mutta en tyhjänny muistikorttia. Siellä oli joku 3rd party softa asennettuna ja sitä ei meinannu saada millään pois sieltä. Surkeaa touhua kyllä!
     
  3. m0k0ttaja

    m0k0ttaja Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    3/7/04
    Viestit:
    3006
    Tykkäykset:
    174
    Puhelinmalli:
    OP2
    Löysin tavan selvittää, mitä tuon tiedostonimikoodin alta löytyy. Kun sovellushallinnassa valitsee asenna ko. tiedoston kohdalla, näytetään ohjelman virallinen nimi. Tästä sitten voi päätellä, onko tiedosto turha vai ei.
     
  4. jnr21

    jnr21 Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    10/7/06
    Viestit:
    1837
    Tykkäykset:
    98
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy S3
    itellä oli eilen sama juttu n93:ssa, jotain kortilla olevia softia (opera yms) ne on joita ei jostain syystä enää saanut asennettua. Lopulta ratkaisin helpoimmalla, eli formatoin muistikortin.
     
  5. Kalle2005

    Kalle2005

    Liittynyt:
    13/7/05
    Viestit:
    119
    Tykkäykset:
    4
    Puhelinmalli:
    Samsung Androidit pääasiassa
    Sama vika itsellä E50:sen päivityksen jälkeen.
    Dellasin tontapaiset fileet muistikortin lukijalla ja taas toimii normaalisti.
    Filetsut löytyi helposti windowsin haku toiminnolla muistikortin "uumenista"

    On kai turha formatoida koko muistikorttia jos em. tapa auttaa.

    Meinas itselläkin mennä hermot että sai ton ongelman poistettua.

     
  6. papali

    Liittynyt:
    15/12/07
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Sama ongelma tuli minulle. (n93i)
    Eihän tuo vikailmoitus sinänsä haittaa, mutta en saa käynnistettyä muistikortille ladattuja ohjelmia.Pystyyköhän ne ottamaan sieltä talteen ennen kuin formatoin?
    Muistikortilla olevat valokuvat aukeavat ongelmitta.
     

Jaa tämä viestiketju