Mobiili.fi Bussit, taksit, vuokra-auton ja muut yhdelle kk-maksulle yhdistävä Whim avautumassa –...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Whim tulee pian sovelluksena.


  Suomalainen MAAS Global on avaamassa Whim-palvelunsa pian, ensimmäisenä Helsingissä. Palvelusta kiinnostuneeksi ennakkotilaajaksi voi ilmoittautua tästä päivästä lähtien ja se on avautumassa lokakuun puolivälissä.

  MaaS-konseptissa (Mobility as a service) ideana on tarjota yhdellä kuukausimaksulla koko liikkuminen – tapahtuipa se sitten millä kulkuvälineellä tahansa. Liikkuminen on näin tarkoitus muuttaa kiinteänä pakettina ostettavaksi palveluksi. Lisäksi tavoitteena on poistaa tarve usealle eri sovellukselle eri matkustustavoille.

  100 ensimmäistä ennakkotilaajaa saavat Whim-palvelun normaalisti 249 euron kuukausimaksullisen palvelupaketin 100 euron kuukausihintaan loppuvuoden ajaksi.

  Whimistä tulee tarjolle Light-, Medium- ja Premium-paketit, jotka kaikki sisältävät pääkaupunkiseudun HSL-paikallislipulla rajoittamattoman julkisen liikenteen käytön. Palvelupaketit eroavat sisältämiensä pisteiden määrällä. Näitä pisteitä voi käyttää taksimatkoihin sekä autonvuokraukseen haluamallaan tavalla. Pakettien lisäksi Whimiä voi kokeilla myös kertamaksuilla käyttämistään palveluista.

  [​IMG]
  Whim-palvelupaketit eroavat hinnaltaan ja sisältämiltään Whim-pisteiltä, joita voi käyttää taksimatkoihin ja autonvuokraukseen.


  Lisäksi palvelupaketteja voi päivittää 50 euron lisämaksulla laajemmalla HSL-alueen kattavalla aluelipulla, minkä lisäksi tarjolla tulee mahdollisuus autoleasingiin.

  Whim-palvelu saataville sovelluksena. Toistaiseksi ennakkotilaajaksi voi ilmoittautua Whimin verkkosivuilla. Ilmoittautuminen ei edellytä myöhempää ostopäätöstä.

  Whimin takana oleva MaaS Global visioi tulevaisuutta, jossa autot muuttuvat täysin itseajaviksi, autoja on vähemmän ja niitä hyödynnetään tehokkaammin. MaaS Global tähtää myös Suomen lanseerauksen jälkeen muiden maiden markkinoille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju