BT skypestä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Hege01, 1/1/07.

 1. Hege01

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/06
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  0
  Olen lukenut foorumeilta (tämä mukaanlukien) Bluetoothin välityksellä toimivasta voip yhteydestä...Eli BT kuulokkeet--> BT dongle PC:ssä-->skype.
  Kysymys kuuluukin, onko mahdollista käyttää puhelinta BT kuulokkeiden/headsetin sijasta?
  Jos puhelimen bluetoothia ei saa kytkettyä PC:n voip ohjelmaan, on sama ostaa perinteinen USB-skype puhelin, koska osat maksavat melkoisesti tuossa BT viritelmässä.

  Käytössäni on nyt Nokia 5500 (S60 3rd Edition). Googlella (ja foorumeilta) olen löytänyt erinäisiä ohjelmia, jotka ovat skypen tapaisia (barablu, fring), mutta ymmärtääkseni ne eivät toimi puhelin-->kone-->verkko periaatteella, vaan suoraan puhelimesta verkkoon...ja barablu ei edes toimi S60 alustalla vielä(?) voi olla, että olen ymmärtänyt täysin väärinkin.

  osoitteet noihin muihin ohjelmiin:
  http://www.barablu.com
  http://www.fring.com
   
 2. R-Pelle

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/02
  Viestit:
  329
  Tykkäykset:
  0
  Käsittääkseni ongelma on useimmiten siinä, että puhelimissa ei ole toiminnallisuutta headsetiksi. Eli puhelimen suunnittelija ei ole tullut ajatelleeksi että joku käyttäisi puhelinta sen oman "verkkoonpääsyominaisuuden" sijasta kuulokkeena ja mikrofonina jollekin toiselle laitteelle ja sen takia sen BT-stackissa tjsp. ei ole headset-palvelua.

  Eiköhän se Skype tule isommin puhelimiin jossain vaiheessa, Windows Mobile alustalle se on jo saatavilla ja jotenkuten toimiikin.
   
 3. tsbmw

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/06
  Viestit:
  146
  Tykkäykset:
  1
  Vilkaiskaapa E70 ketjua... + orjakoneenkin osalta.
   

Jaa tämä viestiketju