BT kuulokkeet älypuhelimelle

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja mika83, 18/12/12.

 1. mika83 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/6/12
  Viestit:
  860
  Tykkäykset:
  71
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note2
  Terve

  Nyt ois tarvetta hyville BT kuulokkeille joissa hyvä mikrofooni. Eli kuulokkeiden tulisi toistaa hyvällä äänen laadulla musaa, ja toimia myös handsfreeinä. Ja noiden pitäs toimia niin että kun tulee puhelu niin popit menee automaattisesti pauselle ja kun soittaa niin poppi menee pauselle. Kuulokkeissa sais olla hyvät pika napit. Ja jos vois ääni komennoilla soittaa niin ois + ennenkaikkea kuulokkeiden tulee olla laadukkaat, tulee ammattikäyttöön. Puhelimena on Note2 eli sen kans sais olla yhteen sopivat.

  Verkkiksestä löyty tollaset www.verkkokauppa.com/fi/product/17832/dggsd/Creative-WP-450-Bluetooth-kuulokkeet oisko kokemuksia. Tai suositella jotain hyviä.
   
 2. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  679
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
 3. mika83 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/6/12
  Viestit:
  860
  Tykkäykset:
  71
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note2
  Kiitti en jostain syystä haulla löytäny tota ketjua. Mut hakusessa ois just linkkaamani tyyliset kuulokkeet. Ei nappi malleja. Ammattikäytöllä tarkoitin et tulee päivittäiseen käyttöön. Duunissa tulee paljon puheluita. Ja näin ollen pääasiassa käyttö puhelut. Mut ois kiva kuunnella musaa kun ei ole puhelua. Ja priorisoinnin oitäs toimia automaattisesti niin et kun puhelu tulee tai ite soitan niin musa menee pauselle ja taas päälle ku puhelu loppuu. Ja laadukkaat saa olka et viittii koko päivän pitää päässä. Ja et äänen laatu ja mikin toiminta hyvä.
   
 4. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Jo mainittuihin MW600:iin saat mitkä tahansa 3,5mm liittimellä varustetut kuulokkeet kiinni... ei oo pakko käyttää mukana tulevia nappeja.
  MW600:ssa on nappi puheluun vastaamiselle ja sen katkaisemiselle, volumen säätö ja play/pause + taakse/eteenpäin napit musiikkisoittimelle.
  Puhelut menee musiikintoiston edelle automaattisesti, ja laitteessa näkyy soittajan numero (SE:n/Sonyn luurien kanssa ilmeisesti myös nimi?).
   
 5. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  679
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
  Eki79 wrote tuossa yllä:
  "Puhelut menee musiikintoiston edelle automaattisesti, ja laitteessa näkyy soittajan numero (SE:n/Sonyn luurien kanssa ilmeisesti myös nimi?)."

  Pitihän tuota testata omilla luureilla. Ainoastaan SonyErkin vanhat luurit osaavat näyttää numeron lisäksi myös nimen. Nykyisista Android-malleista en menisi takuuseen. Nokian laitteissa näytölle tulee ainostaan numero ja soitto/radio vaimenee. Puhelun jälkeen toisto alkaa uudelleen.

  Jos hf:ää pitää koko päivän korvillaan niin, sen tulee olla mahdollisimman miellyttävä kantaa. Jokaisella meistä on yksilölliset korvalehdet tai silmälasien sangat painavat, kun siihen päälle iskee kuulokkeet. Osa ei siedä in-ear -tyyppisiä kuulokkeita ollenkaan.

  Jos päädyt SonyEricssonin MW600-malliin, ota huomioon, ettei niitä voi ladata käytettäessä. Akku kestää puheluita noin neljä tuntia kerrallaan. Itse ehkä valitsisin puheluita varten sellaisen tuotteen, jossa on taustamelun vaimennus, kuten Nokian BH-900 hf-monokuulokkeessa oli (Näitä voi myös tarvittaessa ladata käytön aikana). Tällöin valintani ei kohdistuisi MW600, jotka ovat musiikintoistossa verrattomat käyttää.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tukee ihan standartia, eli ei merkkikohtainen ominaisuus. (edit: en nyt lähde takaamaan jos päinvastaisia kokemuksia)

  Laite ihan ok, ei ehkä "ammattilaatua" , jos FM radiota haluaa niin kannattaa ainakin kokeilla.

  Ammattikäyttö on monenlaista, mutta kysyjällä ilmeisesti ihan toimisto ympäristössä "itsekseen", jolloin voi olla ihan ok. Mikää bugi vapaa se ei ole.
   

Jaa tämä viestiketju