BT HFn äänen vastapuolen äänen kaikuminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Miika, 21/4/05.

 1. Miika

  Miika

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  356
  Tykkäykset:
  0
  Testikäytössäni on Nokian HS-11W ja HS-4W. Ongelmana on vastaanottajan mukaan hänen oman äänensä kaikuminen takaisin hänelle itselleen. Tämä vika/ominaisuus on molemmissa headseteissä ja kolmen eri puhelimen kanssa johon ne on kytketty.

  Onko kyseessä Nokian Microsoft -tyyppinen ominaisuus, vai vika vastaanottaja päässä?

  Muilla kokemuksia em. headseteistä?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ongelma ilmenee tilanteissa joissa äänenvoimakkuus on säädetty niin suurelle että kiertää mikinkautta takaisin ja että ketjun muu kajunpoisto ei sitä kykene poistamaan.

  Eli käytännössä jos HF ei ole optimiasennossa korvalla josta syystä ääni ei oikein kuulu -> ääni täysille -> kiertoa.
  Korjaus äänenvoimakkuutta pykälä pois ja toki voi tarkistaa HFn asentoa.

  HS-4W on niin kammottava ettei se varmaan monia kiinnosto, enkä tuollaista siinä huomannut, HS-11W on varsin hyvä, mutta siinä kyllä saa kaiku ilmiön aikaan.
   
 3. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  No kammottava ja kammottava, pitipä tässä päivänä eräänä semmoinen hankkia kun muut HF:t olivat jääneet toiseen autoon. Läheisessä liikkeessä tuo oli ainoa tarjolla ollut malli. HS-4W:n akunkesto on hyvä ja nappuloiden sijoittelu ja laitteen suuri koko helpottavat käsittelyä vaikka hanskat kädessä. HF on varsin painava, mutta istuu yllättävän hyvin korvan takana (oikea unisex-malli, koska kaikki sitä kokeilleet ovat olleet samaa mieltä). Miinusta mallille tulee tuosta korvan taakse tapahtuvasta sijoituksesta joka tehokkaasti häiritsee aurinkolasien/silmälasien käyttöä. Tämä vika tosin on ominaista kaikille korvan taakse asettuville malleille - vielä ei ole löytynyt BlueSpoonin voittanutta.
   

Jaa tämä viestiketju