1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

blzinsstapp 6600

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja raato22, 18/12/04.

 1. raato22

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Miksi pcsuite ei näytä blzinsstapp oman hakemistona kuten esim. goboyta. Haluaisin käyttää sitä muistikortilta, koska siellä on enemmän tilaa. Olen asentanut sen muisti kortille ..Mitä teen väärin??
   
 2. Jupex Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2911
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Tämä taitaa olla väärä paikka kysyä moista. Ymmärtääkseni ko. softa liitty laittomuuksiin / wareen. Mitä jos kysyisit sieltä mistä softan hankit.
   
 3. Cloud 9

  Liittynyt:
  13/2/04
  Viestit:
  268
  Tykkäykset:
  0
  Niin toi ei ole waresofta, vaan sillä asennetaan sellasia.
  Korjatkaa jos olen väärässä.

  Jos asia on näin, niin siitä voi ihan vapaasti keskustella
   
 4. Ollilan Jokke

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  835
  Tykkäykset:
  0
  Siitä päättää tämän boardin ylläpito, ei me keskustelijat. Omasta mielestäni kaikki waretukseen liittyvä keskustelu ei kuulu tälläiselle Matkapuhelinfoorumin kaltaiselle asialliselle keskustelupalstalle. Pikku-piraatit voi etsiä apua muualta. Siis omasta mielestäni. =)
   
 5. Kit

  Liittynyt:
  8/7/02
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  0
  Mielipiteitä on tietenkin monia. Ihan sama kuin että p2p-ohjelmista ei saisi keskustella tai vaikka puhelinlukkojen avaamisesta. Näissä missään ei ole mitään laitonta, mutta saattavat liittyä sellaiseen toimintaan. Mainitussa ohjelmassakaan ei ole mitään laitonta. Saati sitten tekijänoikeudella suojattujen pelien ja ohjelmien lataamisessa. Totuus on tuolla ulkona.
   

Jaa tämä viestiketju