Bluetoothyhteys pätkii

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Kristiina, 2/3/06.

 1. Kristiina

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Hankin tuossa Bluetoothtikun jotaan voisin siirtää kuvia kännystä koneelle ja musiikkia koneesta kännyyn. Ongelmana on, että tiedostojen siirtäminen kännystä koneelle toimii loistavasti, mutta kun yritän siirtää mitä tahansa koneelta kännyyn, tulee ikkuna johon pitäisi laittaa bluetooth laitteen nimi. Kun klikkaan Selaa, kone herjaa:

  "Windows ei löydä Bluetooth-laitteita. Varmista, että Bluetooth-radio on kytketty tietokoneeseen, radioon on kytketty virta ja Bluetooth-laitteeseen on kytketty virta. Noudata laitteen mukana toimitettuja asennusohjeita ja valitse sitten Etsi uudelleen."

  Mitä Bluetooth-radiota tuo tarkoittaa?? Tikku on kyllä ihan varmasti kiinni koneessa ja luulisi, että jos se olisi jotenkin väärin kiinnitetty, niin tiedostojen siirto kännystä koneeseen ei onnistuisi. Mikä avuksi?

  Edit: Merkki kai joku Billionton, aika halpis vaikka sen kai ei pitäisi vaikuttaa tuohon ongelmaani kun kerran muuten toimii? Ja oman puhelimen näkyvyys on päällä, samoin suojattu tila, mitä sitten tarkoittaakaan.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ite en osaa tohon vastata mut jos joku osaa ni vois helpottaa jos kerrot mikä tikku/softa käytössä.
   
 3. Ernesti

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/06
  Viestit:
  156
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Olethan laittanut kännykästä etä se on löydettävissä? Mulla oli sama ongelma tässä pari päivää sitten ton motorolan kanssa ja se selvisi kun laitoin asetuksista että löydettävissä.
   

Jaa tämä viestiketju