Bluetooth

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja hebrez, 2/7/06.

 1. hebrez

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/06
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Noniin elikkä olen uusi sony ericssonien parissa ja muutenkin vanha puhelin oli kivikautinen joten paljon on uutta opittavaa. Opera minin sain ehkä tunnin säätämisen jälkeen toimiaan kun puhelin ei jostain syystä halunnut suoraan tallentaa asetusviestejä ja nytten onkin sitten toinen ongelma. Eli ongelmana on bluetooth. Kun koitat lähettää kuvia bluetoothilla koneella tai käyttää puhelinta kaukoohjaimena niin puhelin koittaa etsiä bluetooth laitetta mutta sitten valittaa "bluetoothlaitteita ei löytynyt." mikähän voisi olla vikana kun kuitenkin koneelta pystyn lähettämään bluetoothilla esim kuvan kännykkään?
   
 2. Mitro

  Mitro Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/11/02
  Viestit:
  1481
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Oisko koneen bluetooth-ohjelmistossa sellainen asetus joka estää tuon homman. Eli itellä on lisäasetuksissa määritetty että tietokone näkyy ulospäin ja oma puhelin saa olla yhteydessä tietokoneeseen (bluetooth tehtäväkuvake - lisäasetusten määritykset - tavoitettavuus välilehti). Eri ohjelmistot tietysti poikkeaa toisistaan, mutta tuolta suunnalta ongelmaa kannattaisi alkaa ratkomaan.
   
 3. hebrez

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/06
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos Mitro paljon tämän avulla sain tuon toimimaan itse hain vikaa aivan väärästä paikasta eli puhelimesta :) mutta vika olikin koneessa! kiitoksia vielä.
   

Jaa tämä viestiketju