Bluetooth ZIO

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja niittyniemi, 14/10/02.

 1. niittyniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  En ole vieläkään mikään insinööri, tällainen tavallinen tekniikkahullu kokeilija, perse edellä puuhun menijä vaan. Ja taas olisi minulle suuri onkelma. Tänään ostin tuon bt:n ja inolla asensin sen koneeni usb-väylään. Puhelin siis on 7650. Laiteet löytävät kyllä toisensa mutta... siis tiedostojen (kuvien ym.) lähettäminen suuntaan eikä toiseen ei onnistu. Kaipaisinkin taas ihan rautalangasta väännettyä opastusta mitä pitäisi tehdä. Tiedän, että aiheesta jotain täällä jo on ja olen ne topiikit lukenutkin, eikä niistä ollut minulle ratkaisevaa apua. Hienot sivut ja hienoja ihmisiä täällä ja luotankin siihen, että saan "vehkeeni" tältä osin toimimaan kuten sain viime ongelma tapauksessakin. Kiitos!
   
 2. IceDice

  IceDice Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/02
  Viestit:
  1094
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire
 3. niittyniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Ratkaisu lähestyy(kö)?!

  Onko tosiaan niin, ettei kenelläkään muulla foorumin käyttäjällä ole tätä samaa ZIO:n bluetooth -palikkaa usb -väylässään!? Käyttis Win98 ja asentui levyltä oppaan mukaan yhteensopivat ajurit ja laitteet löytävät toisensa ja jopa käyntinkortin lähettäminen 7650 :sta pc:hen onnistui. Mutta kuvien ja muiden tiedostojen lähetys ei vain onnistu. Luulisin syyn olevan jossain pc:n asetuksissa mutta kun ej jummärrä!! Auttakkee pliis!
   
 4. niittyniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Edistystä...

  Lukuisten fiilausten jälkeen tilanne on nyt se, että tiedostojen lähettäminen pc:ltä 7650:lle onnistuu kyllä mutta edelleenkään kuvien lähettäminen puhelimesta koneelle bt:llä ei onnaa. Ei luulisi olevan iso "vika" mutta minulta loppuu älli. Antakaa edes joku vinkki, jos ette ihan koko ratkaisua keksi!!!
   
 5. niittyniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Se toimii sittenkin

  Pikkusen oon pettynyt kun en mitään apua ongelmaani täältä saanut mutta eipä hätiä mitiä, ratkaisu on löytynyt ja zio bt toimii nyt täydellisesti kaikilta osa-alueiltaan. Kaikki tiedostot siirtyy ongelmitta suuntaan ja toiseen!!!
   
 6. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9650
  Tykkäykset:
  421
  Netissä on useita muita ulkomaisia foorumeita, joissa on asiaan paremmin perehtyneitä ohjelmoijia. He eivät ole Nokialla töissä, eikä heitä vaivaa vaitolovelvollisuuskaan näin ollen.

  Ei ole järkevää postata suoria lainauksia niiden käyttäjiltä tänne vaan linkittää suoraan. Olisin juuri laittanut neuvot tulemaan, mutta saitkin jo ratkaisun ongelmiisi.

  Hauska muuten huomata, että vielä pari kolme vuotta sitten uusin nokiatietous koodaustasolla (esim. puhelinten ohjelmistot, puhelin <-> PC -yhteys) löytyi Suomesta, mutta nykyään asia on toisin. Nokian levittäytymisen ulkomaille tosiaan huomaa.
   

Jaa tämä viestiketju