Bluetooth-yhteys epätavallisilla tiedostotyypeillä?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jogilius, 18/1/09.

 1. jogilius

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  694
  Tykkäykset:
  0
  Koetin kaapelin puutteessa siirtää Bluetoothilla vieraalle läppärille Sports Trackerin .klm-tiedostoa, ja kiroilin siinä aikani, että mistä oikein kiikastaa, vaikka kaikki yhteydet oli mielestäni ihan asianmukaisesti asetettu ja molemmat vehkeet löysivät toisensa. No, testasin sitten siirtää kuvatiedostoja, ja sehän onnistuikin heti. Eli mikäs perse tässä nyt kiikastaa? Joku tietoturvajippo estää kummalliset tiedostotyypit? Eipä ainakaan auttanu vaikka nimesin tiedoston .jpg:ksi.

  Ja eipä flixterikään tommosia tiedostoja hyväksy. Veikkaisin ettei toi Voxkaan.

  Luuri on N95, läppäri HP Pavilion dv4000.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Läpärisiää selaat laitetta BT yhteyden yli, niin pitäisi näkyä sekä muistikortti että koneen runko, poislukien ns. systeemi kanstio, tiedosto päätteillä ei pitäisi olla merkitystä.

  Jos yritit lähettää BTllä luurista tiedostoja, niin jonkin verran on sovittuja rajoituksia, mutta kannattaa myös vilasta minkäkokoinen tiedosto kyseessä tai ettei ole varattu jne.. jos lähettäminen sinänsä sujuisi mutta vastaanottaja ei hyväksy, niin sitten etsittävä ratkaisua PCn päästä.
   
 3. jogilius

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  694
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksesta. Ei varmaan tuu kyllä nyt kokeiltua, kun kotikoneella siirrän kuitenkin aina kaapeliyhteydellä. Ihmetyttää vaan tommoset typerät rajoitukset. Hämärä muistikuva on, että olisi joskus ennenkin ollut aikasemmalla puhelimella ongelmia kummallisten tiedostomuotojen kanssa. Jos kännykän päässä jo tekee tepposet, niin luulis, että puhelin vois ilmottaa, että "epäkiva tiedostomuoto" eikä vaan sanoa suoraan, että lähetys epäonnistui.
   
 4. jogilius

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  694
  Tykkäykset:
  0
  Lisäys: Ei ole kännykän päässä vika. Kyllä suostu lähettämään, tietokone vaan ei reagoinut mitenkään kun oli epäkiva tiedosto tulossa.
   

Jaa tämä viestiketju