Bluetooth tulostus kännykästä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Ernesti, 26/11/08.

 1. Ernesti

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/06
  Viestit:
  156
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Yritin ettiä tulostinta missä olisi valmiina bluetooth yhteys kännykkää varten mutta ei oikeen onnistanu, ainakaan kovin halvalla.
  Onko mahdollista viritellä yhteys koneen kautta niin että voisin valita kännykästä tulostettavan kuvan ja tulostin sylkisi sen pihalle? Bluetoothilla varustettu PC olisi siis tietenkin päällä koko operaation ajan. Pakkohan tähän on joku ratkaisu olla, tuskin olen ensimmäinen joka haluaisi näin tehdä?
   
 2. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Eikö olisi vain aika paljon helpompaa valita sieltä tietokoneelta ne tulostettavat kuvat? Jos kerran itse kone olisi kuitenkin operaatiossa mukana.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  En tiedä kuinka halvalla kaipaat, mutta eikö noita saa jo alle satasellakkin, satsen pintaan taitaa olla monitoimilaitetta WLANilla ja BTllä, toinen asia sitten missä hinaluokassa oikeasti menee kustannus tehokkuus mustesuihkuissa, eli kannattaisiko siltikin pistää vähän lisää.

  et maininnun millä luurilla tulostelet ja onko se BT ainoa vaihtoehtoa, ja jos on niin miten luuri tulostamisen hanskaa, vai pitääkö tulsotimen osata tulostaa BTllä vastaanotettu jpg, ja onko kuvat ainoa tulostettavia.

  Et kertonut onko jokin eritinen sovelluskohde, mutta jos siis tulsotus vaihdeessa ei voi koneella itse olla, niin PCn kautta kierättämällä voisi ajatella että teet jonkinscriptin joka BT tulveista kasiosta tulostaa kaiken (kuvat) ja heittä ne sitten roskiin.
   
 4. Ernesti

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/06
  Viestit:
  156
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  No eipä tässä touhussa sitten taida hirveästi olla järkeä, eli koneelle kuvat ja sitä rataa... Ois ollu vaan reteetä näyttää kaverille miten tulostus toimii suoraan kännykästä, ja puhelimena olisi ollut tuo Touch HD. Tähän nykyiseen moto mpx220:een ei taida saada bluetooth tulostusta edes millään lisäsoftalla.
   

Jaa tämä viestiketju