Bluetooth-palikan asennuksessa ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Perzzza, 1/7/07.

 1. Perzzza

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  Terveppä terve! Bluetooth-palikan asennuksessa on ongelma. Ostin Keskiseltä alle kympillä tuon palikan ja tarkoitus olisi että saisin SE:n käyttööni tietokoneen kaukosäätimenä mutta itse palikan asentaminen aiheuttaa harmaita hiuksia: Mukana tulee jokin BlueSoleilin ohjelmisto, asensin sen. Aivan hirveä. Täynnä kaikkea kamaa ja härpäkkeitä ja prosesseja joita en oikeastaan edes tarvitse. Toisella koneella käytin joskus toista palikkaa jonka XP asensi itse. Haluaisin nytkin niin tapahtuvan mutta kun ei niin ei, Windows (XP tässäkin tapauksessa uusimmilla päivityksillä) ei vain löydä sopivia ajureita.

  En haluaisi mitään jaskasoftaa käyttää vaan jos löytyy jostain korvaavat usb-bluetooth-ajurit, olisin erittäin kiitollinen! Ei tarvitse härpäkkeitä :)

  Petri
   
 2. Fossil

  Fossil

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia E90 - Elisa
  Tarkasta kenen ajuria palikkasi käyttää ja hae ko. valmistajan sivuilta pelkkä ajuri. Ohjaimen alkuperän löytää esimerkiksi laitehallinnan kautta katsomalla ohjaimen tiedot. Bluetooth ajureita ei ole kuin muistaakseni kolmea eri natiivia versiota. Laitevalmistajat sitten ymppäävät ajurin vermeisiinsä ja mahdollisesti lisäilevät niihin omia sovelluksiaan.
   

Jaa tämä viestiketju