Bluetooth oikeudet ( Widcomm )

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Kallekama, 19/4/06.

 1. Kallekama

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/3/05
  Viestit:
  553
  Tykkäykset:
  0
  Olen ostanut Bluetooth palikan, jossa oli Bluesoleil ohjelmisto mukana, mutta en saanut sitä kautta yhteyttä erään ohjelman kanssa, joten koitin asentaa saman ohjelman kautta Widcomm-ohjelmiston, mutta nyt ohjelma sanoo, ettei kyseisellä laitteella ole käyttö-oikeutta.
  Miten tuon käyttö-oikeuden saisi esim. ohitettua?
  Kiitos etukäteen!
   
 2. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Jos palikka tuli BlueSoleil ohjelman mukana, niin ei se toimi Widcommin Bluetooth softalla. Käyttöoikeusherja voi myös liittyä Xp SP2 Microsoftin oman Bluetoothin kanssa ilmenevään häiriöön, kolmannen osapuolen Bluetooth sw ei pääse asentumaan oikein.

  Jos sulla on Xp SP2, kannattaa googlettaa jotain tyyliin "BlueSoleil Bluetooth problem in Xp SP2" niin tulee läjäpäin linkkejä jossa neuvotaan mitä pitää tehdä. Sama koskee Widcommia, mutta pääasia pitää siis ymmärtää, että ei mikä tahansa Bluetooth rauta toimi millä tahansa BT ajurilla, vrt. vaikka että jokaisen valmistajan kaapeleille on omat ajurit, ei ole olemassa yleistä kaapeliajuria.
   
 3. Kallekama

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/3/05
  Viestit:
  553
  Tykkäykset:
  0
  Joo, löysin tietoa microsoftin sivuilta, ja siellä oli ohjeet tuon ongelman poistamiseksi, mutta ohjeet eivät auttaneet..
   
 4. onik

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/06
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Tab 10.1
  Itsellä tällä hetkellä Insmat, Windowsin ajurit poistettu ja BlueSoleil toimi jonkin aikaa, kunnes sanoi olevansa piraattiversio :/
  Nyt sitten turvauduin vanhan tikun mukana tulleeseen Widcommiin, hyvin toimii vaikka pitäisikin olla lukittu tietylle tikulle. Ilmeisesti joistain Widcomm-softista puuttuu tikkurajoitukset, eli toimii kunhan on oikea lisenssitiedosto (löytyy asennus-cd:ltä).

  EDIT:Tarkennuksena, BlueSoleil oli asennettu mukana tulleelta cd:ltä, eli ei ainakaan pitäisi olla piraatti.
   

Jaa tämä viestiketju