Mobiili.fi Bluetooth-näppäimistö ja -hiiri Logitechilta – ”Virtaa riittää jopa kahdeksi vuodeksi”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Logitech esitteli uusia Bluetooth-lisälaitteita


  Logitech on tänään tiedotteessaan kertonut kahdesta uudesta lisälaitteesta. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard on älylaitteille suunnattu näppäimistö, kun taas M535 Bluetooth Mouse on hiiri, joka toiminee vain tietokoneiden kanssa.

  ”Elämme luovuuden aikakautta, jossa jokainen voi luoda ja julkaista sisältöä lähes missä vain ja millä laitteella tahansa. Verkkoyhteyksien takia emme ole samalla tavalla sidottuja työskentelemään toimistolla tai konttoreissa kuin ennen. Oma sohva, terassi tai vaikka kahvila voivat toimia luovana työtilana. Logitechin langattomat Bluetooth-laitteet tuovat vapautta luovaan työhön missä vain”, kommentoi Logitechin PC-lisälaitteiden kehitysjohtaja Charlotte Johs.

  K380 Multi-Device Bluetooth Keyboardin voi yhdistää tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin. Eri laitteiden välillä voi vaihdella kätevästi EasySwitch -painikkeen kautta, joten usean laitteen yhtäaikainen käyttö on yhtiön mukaan miellyttävää. Tiedotteessa kerrotaan, että näppäimistö tunnistaa automaattisesti käytettävän laitteen, joten pikakomennot ja erikoisnäppäimet ovat samantien käytössä.

  [​IMG]
  Logitech K380 -bluetooth-näppäimistö sinisenä


  K380 -näppäimistö saa virtansa kahden AAA-pariston kautta ja virtaa riittää jopa kahdeksi vuodeksi. Näppäimistö tulee syys-lokakuun aikana myyntiin 49 euron hintaan. Näppäimistö tulee saataville harmaana ja sinisenä.

  M535 Bluetooth Mouse toimii Windows- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Logitechin mukaan hiiressä on tarkka optinen anturi, joka toimii lähes millä alustalla tahansa. Sen vieritysrulla toimii niin sivu- kuin pystysuunnassa. Virtaa hiirelle riittää yhdestä AA-paristosta parhaimmillaan kymmeneksi kuukaudeksi ja hiiri tulee saataville näppäimistön tavoin sinisenä ja harmaana. Hiiren hinnaksi muodostuu arvonlisäveron jälkeen 39 euroa.

  [​IMG]
  Logitech M535 -bluetooth-hiiri eri väreissä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju